Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký filmový horor, ve kterém se hrozbou nevinných lidí stává velké hejno nechvalně proslulých dravých rybek, kterým se podaří utéci z experimentálního vědeckého ústavu, financovaného americkou armádou. Jejich cesta vede přímo do blízkého jezera, které je vyhledávanou turistickou atrakcí a jehož břehy jsou v letních měsících obleženy lidmi, kteří se sem sjíždějí z celého širokého okolí, aby se tu opalovali nebo si zaplavali. V okamžiku, kdy se k jezeru blíží smrtelné nebezpečí v podobě hladových rybiček, přijíždí k jezeru také autobus plný malých školáků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

No aby som na tento film nebol až taký zlý. Zabavil som sa dobre: pravidelne sa objavuje jeden záber útočiacich piraní; jeden muž sedí na zemi po útoku piraní a vôbec mu nevadí, že z jeho nôh už zostalo iba 60%; jeden chlapík, ktorému je vidieť rebrá sa doplazí k tomu, vďaka komu sa mu to stalo a ten mu povie "Prepáčte mi". No nie je to super? Je tam sex, krv, trápny scenár a strašní herci - ja som sa bavil. PS: Produced by Roger Corman. ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak levně natočit film?Nejdřív vezmete jeden starý horor a vystříháte z něj všechny akční scény.K tomu přidáte pár béčkových herců,které obléknete do stejného oblečení jako v původním filmu (to aby to s originálem ladilo) a natočíte s nimi pár nudných ukecaných záběrů.Přidáte jednu velkou tlupu dětía řekněte jim,aby vám ukázaly,jak se s amokem utíká z vody.No,a jako třešničku na dortu tam fláknete jednu mladou holku,která ukáže hrudník.Pak to stačí jen nějak splácat dohromady a hle,film je na světě.Pravda,není to žádné veledílo,ale to nevadí,na DVD si to na sebe vydělá a stejně se na to budou dívat jen nějací puberťáci. ()

Reklama

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to kopie a kopírovaný filmy já nesnáším.. Když jsou tam velký změny tak je to v klidu, ale jak mile se to kopíruje do přesných detailů tak je to špatný. A pro mě tento film je hrozný. Jako že se mi ten film z roku 1978 docela líbil aspoň trochu, tak todle vůbec.. Tak že dávám odpad a doporočuji kouknout spíše na ten starší film..:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Piraňa (Pygocentrus nattereri) je dravá ryba, ktorá dorastá do dĺžky tridsať centimetrov a váži priemerne tri a pol kila. Živí sa výhradne čerstvým mäsom. Svoju korisť loví skupinovo. Potravu nežuje, ale vytrháva a prehĺta celé kusy mäsa. V priebehu pár minút dokážu otrhať mäso svojej obete a zostanú len kosti. Pirane nepohrdnú ani ľudským mäsom. Videl som viacero horrorov o týchto dravých, krvilačných rybách. Najznámejších z nich je zrejme snímok, ktorý v roku 1978 natočil americký režisér Joe Dante. To je piraňová klasika. No mne sa celkom páči aj americký televízny film "Piraňa útočí" (Piranha), ktorý v roku 1995 natočil režisér Scot P. Levy. Je to dosť dobre spracovaný béčkový animal horror. Remake pôvodného Danteho snímku. ** ()

aronofsky odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se díval tak trochu z recese. I když jsem před jeho zhlédnutí neviděl hodnocení na ČSFD, věděl jsem, co to bude zač. Nejhorší na tom všem je, že ti tvůrci ani neví, jak otřesná pi**vina to je. (Nebo si myslíte, že Hitler věděl, že dělá špatné věci? Ne. Oni si to ani neuvědomí, jak velké zlo dokáží - Adolf i filmaři - stvořit). Jestli nastydnu, tak dostanu zápal plic! (Ti, co to viděli, ví o čem je řeč ;-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Některé scény se natáčely na stejných místech jako originál z roku 1978. (Cheeker)
  • V některých scénách byly použity záběry z původního filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama