Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (145)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Samozrejme ako je zvykom tu na CSFD,ceske a slovenske filmy su uz vopred odpisane,ale u mna nie,mne sa to celkom pacilo,ono to ani nie je komedia,mozno len z malej casti,skor je to taka zalezitost o vztahoch,rodine ci zivote,cize nieco dolezite pre ludsku rasu,jedine,co neznasam z duse,ked Slovaci dabuju Cechov alebo naopak,to mi pripada chore,to ako keby americania dabovali anglickych hercov,neviem,kto toto vymyslel,ale bol to urcite kus ko*ota,takze za mna styri hviezdy...:-) ()

Filumena 

všechny recenze uživatele

Proč hned odsuzovat film který kopíruje americké vánoční filmy? Na pobavení dobré, pokud se nad myšlenkou vztahovky hned nerozbrečíme nevadí. I taková romanťárna se dá zhlédnout. Ovšem zvukař by potřeboval na holou. Hodně to kazilo dojem z filmu a nezlobte se, předabování za mne bylo nešťastné. Ještě že nepředabovali Simonu Babčákovou, to by mne naštvali nejvíc. :) ()

Reklama

zrudicka 

všechny recenze uživatele

Film to mohl být docela dobrý, nebýt toho příšerného dabingu, který mě iritoval od začátku do konce. Opravdu nechápu, proč třetinu hlavních postav hrají Rumuni. Co mi ale hlava nebere více, je proč se obsadí slovenští herci, kteří se pak předabují do češtiny. Pak nemá mladší generace mít problém porozumět slovenštině. ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Další odpadový pseudo romkom z Česko-Slovenské produkce definující tento žánr jako úplné dno toho nejhoršího co jsou vůbec schopni herci udělat pro peníze. Je zde taky krásně vidět, že herci jsou prostě jen komedianti (a ku*vy prodejné) jež kvůli penězům udělají cokoliv. Kdepak jsou ty časy kdy ještě existovali aspoň nějací charakterní herci jež si vybírali v čem budou hrát. Nedodíval jsem to, to se opravdu nedalo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Občas si říkám, že být český herec může být celkem fajn. Nemusíte se nijak snažit, natáčení máte jen jako dovolenou, dostanete se na hory nebo k moři, chlastate a žerete a výsledek nikoho nezajímá, jen aby se to zaplatilo. A to se bohužel většinou stane. Další z nic neříkajícich českých produkt placementů, které jsou pro Ferencovou standardem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama