Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera se zaplétá do politiky Nové republiky, zatímco Ahsoka a Sabine Wren cestují na dalekou planetu. (Disney+)

Recenze (41)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka a Sabine sa vydávajú za Heriným lokátorom a ten ich privedie do inej galaxie ale bez podpory Novej Republiky, ktorá túto misiu bojkotuje. Zostali tak sami ukryté na neznámej planéte, kde je iba otázkou času kedy ich nájdu Dark Jedi. Prevedenie: Sabine začína asi cítiť, že na ovládnutie Výcviku Jedi treba mať asi aj niečo zdedené a nepôjde to iba tak ľahko. Ahsoka z nej nechce mať rytiera Jedi ale iba svoju padavanku. Vesmírny súboj na úrovni seriálovej časti. 78% ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výcvik potěšil, hádka Herou s radou potěšila, pomrkávání po Rebels a syn Hery a Kanana taky mile potěšil, Ahsoka ve vesmíru potěšila, padawanka od Baylana mě čím dál víc zajímá a její divokost v očích přitahuje pozornost. Ale řeč Ahsoky, že každý má v sobě Sílu mě trochu vyděsila a nakrkla. Buď to řekla, aby dodala Sabine odvahu a povzbudila ji, protože ji potřebuje (a ví že z ní nikdy nebude Jedi) a nebo popírá a bortí vybudované  poslání a zrození Jediů. Mini-chloriany by ztratili logiku. Doufám v to prvé. ()

Reklama

Ironhead odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašně blbý, že to ani nemá cenu skoro komentovat... zelené paprsky jsou zjevně neškodné, střílení s nimi je tak jen naslepo, protože ani bezpočet zásahů nepřináší poškození.... musíte střílet těmi "hodnými" červenými, to pak každá loď exploduje na první dobou... a nepřátelské stíhačky nejlépe zlikvidujete tak, že vystoupíte z lodi a rozsekáte je mečem.... bože to neeee :))) Hlavní představitelky včele s naprosto odpornou generálkou, co bere na sebevražedné mise svého malého syna jako kopilota, naprosto nesympatické, nejde jim fandit, v každém souboji jim přeji smrt, i když vím, že ta bohužel nepřijde :) ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další fantastická epizoda. Dave Filoni a režisérka Steph Green opět hrdě přiznávají inspiraci samurajskými filmy (která byla ve Star Wars odjakživa) a přicházejí s epizodou, která se ze začátku nebojí dát scénám čas a prostor a nechat je hrát déle než by někdo mohl čekat, a takto pomalu budují atmosféru a příběh skrze trénink až do vynikajícího finále v podobě skvělé akční scény. Během ní dostaneme jeden z nejvíce badass momentů, které jsme za dlouhou dobu ve Star Wars viděli, alespoň podle mého názoru. Epizoda sice děj neposune dopředu nijak výrazně, ovšem ani náhodou bych neřekl, že jde o filler - dojde k významným odhalením, pocitově je více v sázce, postavy se vyvíjí, a navíc ještě v poslední třetině přijde něco opravdu divokého a originálního. Kamera je prvotřídní, vizuální efekty působil draze a hlavně přesvědčivě, a hudba je nádherná. Filoni také do tohoto seriálu přináší některé nápady George Lucase a plně je jakožto jeho zasvěcenec respektuje. Zároveň se zde opět perfektně mísí atmosféra původní trilogie a prequelů, a hlavně Klonových válek - v tom je Filoni mistr, a režie Steph Green si také rozhodně zaslouží potlesk. 8/10, asi bych šel výše, kdyby byla epizoda o něco delší. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

George Lucas musí  brečet někde v koutku své obrovské haciendy co že to provedl... Ahsoka je ztělesněná gravitace a máme už i první oficiální prohlášení, že midi-chloriany už nic neznamenají - aneb space-inkluzivita se rozjela na plno.  Chce se mi zvracet. https://www.youtube.com/watch?v=eW8gseO3jJk ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Celá scéna výcviku Sabine (Natasha Liu Bordizzo) a Ahsoky (Rosario Dawson) je pocta samurajským filmům a televizním sériím. Forma Zatoichi je odkaz na slepého samuraje Zatoichi. Styl postoje u Ahsoky (obrácený úchop) je inspirován klasickou televizní show Shintaro Katsu ze 70. let. (Veskoslav)
  • Podlaha ve výcvikové místnosti obsahuje znaky Staré republiky i Vrcholné republiky (300 BBY). (Veskoslav)

Reklama

Reklama