Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (7)

david141474 

všechny recenze uživatele

Zazvonil zvonec a Ahsoky je bohužel konec. Tedy aspoň 1. Série, pokud druhá ještě někdy vyjde a já sakra doufám že jo, protože to má otevřenej konec a já doufám, že se to někdy v budoucnu uzavře. Tohle bylo snad poprvé, kdy mě postava Ahsoky v první půli seriálu neskutečně srala. Postupem série byla ale lepší a lepší. Soundtrack byl velice solidní. Postavy byly skvělý. Tohle je jeden z mála seriálů, který jsem viděl s dabingem a musím říct, že u některých postav se původní dabéři vrátili a u některých bohužel ne, jako třeba u Thrawna nebo Anakina a to český fanoušky hold zamrzí. CGI bylo pohledný a pěkný. Atmosféra byla díl co díl lepší a víc a víc dechberoucí. Co se týče dílů. Na začátku to bylo slabší, ale od čtvrtého dílu to byla desítková záležitost. Některé návraty postav byly skvělý a rozhodně zahřáli věrné fanoušky této série u srdce, včetně mě. Já jsem s tímto seriálem neskutečně spokojen a nenávidím otevřené konce, což se nevyhnulo ani zde a já nutně nahned potřebuju 2. Sérii. To čekání bude nekonečný a to mě sere. 10/10 Když nepočítám fakt, že jsem si každý díl do šestého vyspoileroval, tak jsem neskutečně spokojen a můžu jen doporučit! ()

Konstantine 

všechny recenze uživatele

Ashoka mi ve svém seriálu zatím sedla nejméně ze všech snímků, kde se jako hraná postava objevila (v anime jsem tuhle postavu vyloženě neměl rád). Nejlepší charakter je zde suverénně Baylan Skoll v podání Raye Stevensona, dále jsou parádní čarodějnice Morgana (R.I.P)  a samozřejmě velkoadmirál Thrawn. Sabine Wren, stejně jako v animované verzi, vypadá a chová se jako naprostá pí*a. Ezra je zde naopak mnohem lepší než v animácích (v anime je s přehledem nejotravnější postava z celého SW univerza – proti němu je Jar Jar Binks miss sympatie). Jinak se pořád jedná o Hvězdné války – je to dobře natočené, dobře ozvučené, hezky se na to kouká. Některé dějové obraty jsou poněkud podivné, hlavní protagonisté se vždy ze všeho dostanou, ani na chvíli o tom divák nepochybuje. V epizodě 2 padnou desítky rytířů jedi rukou droidů(!) a tady si nejlepší stratég impéria s destruktorem atd. neporadí s jednou exrytířkou a dvěma přiblblíky? Hluboce truchlím nad všemi padlými statečnými stormtroopery, jejichž oběť bude nyní i ve vzdálené budoucnosti vzbuzovat zasloužilý obdiv spravedlivých dějin. Zatím nejlepší seriál ze světa SW je Andor, byť Mandalorian a Bobba Fet jsou taky fajn. Ať žije Impérium! ()

Reklama

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, velmi rozporuplné, většina seriálu je někde na 30%. Extrémně hloupá a nesympatická Sabine, Hera je taky příšerně tupá, až to bolí a ass to fakt nezachrání.  Samotná Ashoka ok, ikdyž ta z CW byla stejně lepší.  Milion % za díl s Haydenem, flashbacky z CW byly něco tak epickýho co jsem dlouho neviděl v žádný seriálu. Dobrej byl nástup Trawna. Finále absolutní odpad, Trawn ultra hloupej, vše nesmyslné a tupé a většina obsahu dílů jen nudnej balast proloženej nějakou totální blbostí. Nejlepší určitě díl s Haydenem, pak ten díl kde fightií Ashoka proti Baylanovi  u toho portálu a pak ten kde nastoupí Trawn. Celkově extrémně nevyrovnaný. 50%  Nebejt dílu s Haydenem je to tak na 1 hvězdu, takže ještě jednou díky za něj. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro jedny laciný dojení nostalgie, pro mě zase esence pojmu Star Wars. Ať už z hlediska příběhovýho či formálního [production values jako takový jsou naprosto dechberoucí], seriálová AHSOKA působí nejen jako nadstandard quality TV, jako spíš prvotřídní televizní blockbuster se vším všudy, který vzdává perfektní tribute Clone Wars a Rebels, a zároveň počin, který nápaditě ohýbá reálie Star Wars mytologie jako takové. Casting sedí jak prdel na hrnec, chemie mezi herci funguje na výbornou, no a comeback Haydena Christensena jakožto mladého Anakina je hotovej dream cum tru.... AHSOKA je zkrátka důkazem, že tahle franšíza má stále obrovskej potenciál co nabídnout a já se jen a jen těším na druhou sérii. ()

nitrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Kdy už se sakra v tej předalekej galaxii naučí dělat dveře, který se nezavřou a nezamknou po zničení tlačítka? Před Ahsokou jsem zkouknul Rebels, abych věděl o co jde a na jednu stranu jsem udělal dobře - na druhou stranu mě nakonec asi víc bavili ty rebelové, i když je to animovaný. Ahsoka se mi v Mandalorianovi/Bobba Fettovi hodně líbila. Tady jak dostala víc prostoru, tak se ukázalo, že se ohánět mečema moc neumí. Ten její ledabylej výraz tu rezonuje až moc a nic moc epickýho ve výsledku nepředvádí. U trooperů je kolikrát i vidět, že herci maj za úkol jít mimo jedie a tak to vypadá, jako by šli proti slepejm trooperům. Díra skrz člověka - nekomentuju. Jediná pozitivní změna - Sabine s dlouhejma vlasama.. bohužel to hned shodila. Zprasená Hera, která byla v seriálu kost je tu obludná. Chopper bavil, ale dostal bohužel prostor jen v prvním díle. Vůbec nevysvětlili původ těch "lidí s červenými meči" - ani jednoho z těch tří. Thrawn byl sice vůdce, ale spíš na takové ty vedlejší vyšetřování - jako Phoenix squad, na které neměl Vader a spol. čas a tady z něj dělají totálního vůdce celého imperia, přitom ani nemá spojení se silou a ze soubojů s jedii se dostával stěží. Vlastně ani nevím, k jakému prospěchu byl sestrám noci, že se mu tak odevzdaly a sloužily mu. Thrawn byl v Rebelech mnohem chytřejší a vynalézavější. Tady vždy řekl něco rádoby chytrýho a dalším činem ty slova okamžitě dehonestoval. Megan měla zezačátku našlápnuto na drsnou velitelku, bohužel nějak vyměkla a nechala se zabít. Nightsisters mám jinak z Clone wars hodně rád a tady se taky celkem dobře předvedly. Celkově je to dost vykrádačka rebelů a clone wars a příběhu to moc nepobralo. Čekal jsem, že Ezra toho taky předvede víc. Jo a díky bohu jsem věděl z Rebelů, co byla zač ta dimenze mezi světy a časem - tady opět nulové vysvětlení. Haydena jsem viděl rád. Ještě mi chyběl Zeb. Jo a v předaleký galaxii nemaj kamery, že nemůžou nic dosvědčit tomu ujetýmu 'soudu' Hery nebo co to mělo být? Rád bych řekl, že se na druhou sérii těšim, ale nějak se jim vůbec nepodařilo vystihnout ty postavy, jak je vyobrazil seriál Rebels, takže opět nebudu očekávat nic dobrýho a snad překvapí. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (48)

  • Epizoda měla premiéru 3. října. Ve stejný den měl premiéru seriál Star Wars Povstalci (od r. 2014) a Star Wars: Klonové války (od r. 2008). Ahsoka je označována jako 5. série Star Wars Povstalci a postava Ahsoky se představila právě v Klonových válkách. (Veskoslav)
  • Když Morgan (Diana Lee Inosanto) otevře mapu, můžeme na pohyblivých okrajích zahlédnout siluety Purrgilů, zjednodušeně vesmírných velryb, které mohou cestovat hyperprostorem. (Veskoslav)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)

Reklama

Reklama