Reklama

Reklama

Země

Trailer 1

Žena zdrcená osobní tragédií se uchýlí do odlehlého srubu, zjišťuje ale, že přežít v divočině není jen tak. Najde s pomocí místního lovce sílu vyléčit svoje rány? (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Natočeno to bylo pěkně, což o to, ale většinou to takhle nefunguje (sama to v záchvatu deprese uznává). Většina žen v podobných případech použije půdu a konopné lano (i když jsem znal jednu, která použila předsíň a drát). Tahle se rozhodla "umřít na divočinu" a jen náhodou se jí to nepovedlo. Ovšem málo uvěřitelný není pro mě jen začátek, ale i konec: vyrovnaná žena středního věku. Teď už nemá koho, s nímž my si mohla trochu popovídat, samozřejmě jen trochu; třeba: to jsem ho picla mezi voči, tos nečekal, co? Já mám dřevo nadělané na dva roky, a co mi chybí na potravinách, dokoupím v kauflandu. Proto snad mi film přinesl více pochyb než optimismu, i když USA je zemí velkých možností: vydupat z horské půdy tak krásnou zelenimu na záhoně ozdobeným plůtkem, kterého si medvěd ani nevšimne, to je množné jen v této zaslíbene zemi. ()

Lamprea 

všechny recenze uživatele

Až moc průhledná story, navíc to celý nepůsobí úplně přesvědčivě a chybí tam nějaká hlubší myšlenka. Varovat by vás měla už úvodní titulková ukolébavka... Přesto jsem věřil, že se z toho vyklube něco trochu dospělejšího. Vše plyne, tak jak byste čekali, Edee si najde opuštěnej srub a jak by se dalo čekat, trochu to nezvládá a bojuje o přežití. Doplňují to parádní scenérie a dobrá kamera - to je jeden z mála důvodů, proč je film koukatelnej. V týhle fázi vlastně nevím kde je problém, úplně nemyslím, že by to R. Wright nedokázala uhrát, ale něco tam prostě nehraje, není to dostatečně přirozený a film se podivně táhne. Jak by se dalo čekat, film rozpůlí samaritán Miguel, který Edee naučí pár tipů, triků k přežití. Od příchodu Miguela jde sice kvalita nahoru, ale stále je to těžce průměrná podívaná, která nakonec končí tak trochu kýčovitě. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Herečku Robin Wright som od čias Gumpa vždy obdivoval. Veľmi sympatická i veľmi talentovaná, len nemá šťastie na veľké hity, ktoré by ju katapultovali do top kategórie. Film Land bol pre mňa lákadlom, pretože okrem Robin som sa tešil aj na krásnu prírodu, v ktorej sa celý film odohráva. Príbeh fajn, príroda dostáva veľký priestor, trápilo ma však aký veľký priestor dostávalo to utápanie sa v sebe samom, smútkom je pretkaný celý film, čo filmu rozhodne nepomáha a tak uviazol niekde na pol ceste...Škoda, tešil som sa na niečo výnimočné, dostal som priemer. 60%. ()

Isobell 

všechny recenze uživatele

Co mají společného....Divočina, Útěk do divočiny, Země a další podobné příběhy? Za mě je to obrovská touha po klidu. Říkáš si, ze už máš vážně všeho kolem dost? Život, osud, okolí ...je to fuk jak to nazvu, úplně celé se to sesypalo, jak domek z karet. Není chuť na nic, jen se sebrat, zahodit chytrej-blbej mobil (ulevnej moment), zabalit jen trochu věcí, mapu, knihy, pár konzerv, spálit mosty, neudržely už vůbec nic a někam zmizet a bejt zmizelej. Robin Wright v sobě hledá poslední zbytky sil jak žít, jak dýchat, jak dál existovat. Natočeno v naprosto nádherné přírodě, panenské kráse Skalistých hor. Ty pohledy stojí za to, léčí podobně jako hudba a nesrovnatelně víc, než desítky léčitelů. Přesto, že RW 'skočila' z civilizace do drsný přírody nepřipravená a vybavená jen lacláčema a tuňákem, tak osud či co to bylo, zamíchal kartami a posunul, vcelku jednoduchý, dost emotivní a uvěřitelný příběh o kousek dál. Víc není co říct ... možná někdy, až pověstný pohár přeteče, tak "sbalím saky paky, přes plány všelijaký a mějte se tu fajn"! ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

poměrně zajímavý film  o útěku před bolestí a vlastně tak nějak je to i o sebebičování.Edee si musí podstoupit tu svoji Kalvárii aby se vykoupila z toho ,co měla hluboko uvnitř a potřebovala to dostat ven.Wright si film sama režírovala takže si roli zahrála podle svého.Připomělo mi to vzdáleně miniseriál Mare z Eastownu kde podobně pracovala Kate Winslet.Z obou filmů jsem měla stejný spokojený pocit ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Robin Wright (Edee) hraje ženu opouštějící civilizaci, aby žila sama v přírodě. Její bývalý manžel Sean Penn režíroval životopisný film Útěk do divočiny (2007) o muži, který opustil civilizaci, aby žil sám v přírodě. (sator)
  • Natáčení probíhalo ve Skalistých horách západně od Calgary v kanadské provincii Alberta. (sator)

Reklama

Reklama