Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (Netflix)

Recenze (49)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jednou si občas můžu dopřát takovouto animovanou ujetinu. Párkrát jsem si vzpomněl na legendární Team America, ale ke genialitě Treye a Matta se zde rozhodně nepřiblížíme. Animace je spíše průměrná, alespoň v závěrečné bitvě dostaneme pár několik velmi originálních nápadů. Za zmíňku rozhodně stojí hvězdné obsazení - většina celebrit předvádí spíše průměrné výkony (Samberg, Tatum), ale pár výborných hlasů co si své role užívají se našlo - Mantzoukas, Killer Mike a Forte. 60 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak už to býva, hocijaký nímand napíše plytký scenár a netflix sa toho hneď chytí, aké to je pokrokové. Ja som teda väčšiu zlátaninu dávno nevidel a ani neviem, komu to bolo určené. Vzhľadom na veľkú vulgárnosť určite nie deťom a dospelého to ma zase ako pobaviť? Prznenie histórie a prznenie historických postáv bez kúska vtipu. To je akoby nová norma, akoby niečo hodné nasledovania, zosmiešňovať históriu a jej tradície a ak je k tomu príležitosť, tak aj búrať sochy. Neomarxistický kanál sa zase ukázal. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý a originálny. Film obsahuje veľa narážok na iné filmy a britskú/americkú kultúru. Niektoré nápady a scény vyšli lepšie a boli celkom zábavné, zvyšné iba ukázali snahu, ale pointa a vtip neboli dotiahnuté do úspešného konca, čo je škoda. Určite America nie je pre každého, ale nájdu sa určite jedinci, ktorí ju budú považovať za majstrovské dielo. Za mňa 5,8/10. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Téma a animace vypadli zajímavě a tak jsem tomu dal šanci. Bohužel až na několik povedených scén a narážek na historii USA jsem se u filmu poměrně nudil a kolikrát se v něm mluvilo zbytečně moc sprostě (a to jsem fanoušek South Parku). Každopádně je to šílená jízda, která mě bohužel nesedla i když potenciál tam je. Za mě standartní 2* ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Je to strašně blbý, nekorektní, vtipný a v pár věcech docela trefný, výstižný film...  když jsme si ho onehdá v době před devíti dny s kámošem pouštěli na exkurzy do cizí země, celý autobus se koukal, na co to my dvě hovada zas koukáme. Nedivím se jim, tenhle film je za mě teda neuvěřitelný dílko, kde dle mého vše funguje na výbornou. Nekorektní humor na úkor diverzity? Ano. Absurdní situace které po slovním popisu jsou ještě absurdnější? Ano. Namakaný chlapy a kozatý holky? Ano. Anglánům se neřekne jinak než černoprdelníci? Ano... a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Ono je tam prostě všechno. A já nevím co k tomu dodat. Já to miluju, protože takovýhle absurdní hovadiny maj v mém srdci zvláštní místo. A nechápu a zároveň zcela chápu nižší hodnocení zde na této stránce. Lidi, dovolte si občas bejt trochu blbý, no tak... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama