Reklama

Reklama

Gentlemani

(seriál)
  • USA The Gentlemen
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Eddie po otci zdědí šlechtické sídlo, které ale slouží jako zástěrka pro milionový byznys s marihuanou. A jeho majitelé se vůbec nemají k odchodu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

Fr 

všechny recenze uživatele

„POTŘEBUJEME SE VYMANIT Z PODRUČÍ ZLOČINU A BÝT SVÝMI VLASTNÍMI PÁNY…“ Filmový „Gentlemany“ žeru, ale tohle mě zklamalo…Sice je to pohodovka, občas ironickej ftip, ale není to tak nabitý dějovejma zvratama a (už vůbec ne) zajímavejma postavama, jako filmový Ritchiovky. A taky toho vtipu je pomálu. Tempo je celkem svižný, je to na pohodu, ale už se k tomu nevrátím. Možná i proto, že největší charisma tady má Vinnie Jones ve vedlejší roli. Což je takový zvláštní…    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o spin-off stejnojmenného filmu z roku 2019. 2.) Thx za titule „Veronika Kursová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Perfektní Richie opět v plné parádě servíruje něco, so by sneslo mnohem více sezón. Krásně se to nese v duchu filmového zpracování. Podařilo se dát dokupy herce se super chemií a všichni do jednoho jsou to samozřejmě gentlemani. Hlavní Theo a Kaya jsou však úplně k sežrání. Příběh parádní, akce tu nehraje samozřejmě prim, ale pokud je, je vždy stylová. Tady jsou hlavně boží ty dialogy a nádherná britská angličtina z úst celé škály postav. No jednoduše seriálová událost roku, plný počet :) ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velmi roztahaná, byť zábavná věc. Obsazení a atmosféra je v podstatě dokonalost, tam nemůžu nic namítat. Kája je skvělá a hromada zábavných postav má švih a charakter. Ale jestli tomu škodí seriálový formát nebo co... Hlavně v druhé půli kolísá tempo možná až moc a je tam znatelná vyplňovací vata. Není to nic hrozného, ale když jsem po pár dílech neměl čas a náladu, kupodivu jsem se po pauze do posledních dílů musel trochu násilně přinutit. Tak nějak jsem čekal, že budu přikovanej, ale kupodivu ne. ()

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele

Nový Netflix gangsterský seriál Gentlemani o pěstování speciálních bylinek britským šlechticem přímo pod jeho farmou doporučuji všem fanouškům gangsterek, protože seriál skvěle kombinuje dospělejší humor, akci a dost zajímavý příběh, jehož téma jsme mohli vidět už ve filmu Gentlemani. Objeví se tu strašně sympatické postavy, zajímavé prostředí, je to vtipné, nápadité, skvěle zrežírované, jednoduše kvalita na první dobrou, kterou budete chtít sjet na jeden zátah! ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ak si pozriete prvú epizódu, budete hltavo čakať na ďalšie diely. Prečo? Lebo má dobre rozložené načasovanie - mix ostrého humoru, intríg a charizmatického hereckého obsadenia. Stretnutie sveta staroanglickej aristokracie a súčasného londýnskeho drogového gangu prispieva k zábavnej stránke príbehu. Výstižnejšie je povedať, že tieto dva svety sa nestretnú, ale priam zrazia - v štýle Big Bangu. Vyniká Theo James v úlohe Eddieho (dedič drogového impéria), vo svojej novej pozícii sa vyžíva, aj keď si to nechce priznať. Brat Freddy (Daniel Ings) zahral „čiernu ovcu“ (ktorá sa nájde skoro v každej rodine) tak dobre, až vám úprimne lezie na nervy. Aj všetky ostatné postavy dokázali pritiahnuť na seba pozornosť v správnom čase. Z nich ma najviac bavil Jimmy - svojou neuveriteľnou naivitou a hippiesáckym postojom. Lenže vyzerá to tak, že budeme mať aj druhú sériu. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • V scéne na party u Johnstona sa rozpráva Suzie so Stanleym o hodinkách Patek Philippe, ktoré mal Churchill, keď podpísal nemeckú kapituláciu. Lenže za Britániu podpísal dokumenty Arthur Tedder. Churchill už v tej dobe ani nebol premiér Británie. Tým bol Clement Attlee. (Drozdo57)

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama