Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday vyhodí ze školy kvůli nádherně krutému vtípku, a tak ji její rodiče zapíšou na Akademii Nevermore, kde se do sebe kdysi zamilovali. (Netflix)

Recenze (68)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Tim Burton is back! Nebudu lhát, odjakživa se mi líbila Burtona tvorba. Jeho styl, estetika, vizuální stránka, jeho... podivnost mě vždycky přitahovala a Wednesday díky tomu vypadá úžasně. Jenna Ortega je vynikající a stává se jednou z nejtalentovanějších hereček současnosti. Elfmanova hudba je typická k jeho spolupráci s Burtonem. Humor mě strašně baví a těším se na zbytek epizod. Vypadá to po úvodním dílu velmi nadějně. :-) ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k velkému zájmu, jsem i já začal s novým seriálem. Addamsovu rodinu jsem viděl jako malý a i když mi utkvěla v hlavě, nijak výrazněji se o ně nezajímám. Nápad na seriál se samotnou Wednesday je celkem zajímavý a hlavně prostředí školy je prostě ideální. Tim Burton předvádí svá kouzla, které na mě působí snad vždy a Jenna Ortega v hlavní roli září. I přes spoustu klišé, je Wednesday zajímavou postavou, kterou jsem si celkem oblíbil. Zároveň Emma Myers v roli její spolubydlící působí taky zajímavě, akorát Joy Sunday, jako školní královna působí divně, ale bůh ví jak všechno bude pokračovat. Zatím jsem na začátku a jsem nesmírně zvědavý, protože to vypadá velmi nadějně. ()

Reklama

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle jsem dlouho čekal, a dojmy mám zatím rozporuplné. Vizuální stránka je parádní, bezemoční Wednesday (obohacená o vidění) dokonalá. Černý humor nechybí, ale někdy je to trochu moc na sílu. Rozhodně je to ale velmi slušný úvod, v závěru je vybudováno i nějaké to napětí, takže uvidíme, co přinesou další epizody. ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Ty kokso, tak sem nedal ani cely prvni dil. Tohle ma byt nejsledovanejsi serial roku na Netflixu? Tak to sem opet rad, ze uz si ho pul roku neplatim. Vypada to dobre ale zbytek k hovnu. Otvirani vsech dejovych linek jak z prvni hodiny seminare Bad robotu: "jak se stat scenaristou serialu snadno a rychle." ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednou vetou: Vylúčenú teraz rodičia prinútili zapísať ju na inú školu, dúfajúc, že bude dodržiavať všetky pravidlá, ale ona nie je úplne v súlade s nimi, je viac oddaná temnému vzdoru, má plán na útek, ktorý sa nedá vyformovať, ale škola Nevermore tento samotársky typ učila už predtým a riaditeľka pozná krivých a nelineárnych, takže ju pozorujú a sledujú, zatiaľ čo ona spriada plány a spolčuje sa, hoci začala mať vidiny, ak máte radi gotický folklór vyčarované a vytvorené bytosti môžu zanechať vo vás celkom povznesený pocit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Keď Wednesday konfrontuje Vec s tým, že ju sledujú, Wednesday sa domnieva, že ju rodičia špehujú, ale Vec napíše slovo "Worried" pomocou prstovej abecedy v americkom posunkovom jazyku. (molcan2)
  • Telefónne číslo, na ktoré má Tyler zavolať, je (413)555-1938, pričom posledné štyri číslice z roku 1938 sú rokom, keď časopis The New Yorker prvýkrát uverejnil komiks Charlesa Addamsa "Rodina Addamsovcov". (molcan2)

Reklama

Reklama