Reklama

Reklama

Max Minghella

Max Minghella

nar. 16.09.1985 (38 let)
Hampstead, Londýn, England, Velká Británie

Biografie (1)

Celým jménem Max Giorgio Choa Minghella je synem Oscarem oceněného režiséra Anthonyho Minghella a tanečnice Carolyn Choa. Jeho otec má italské předky, jeho matka narozená v Hong Kongu má čínský a skotský původ. Dostalo se mu vzdělání na dvou soukromých školách - University College School v Anglii a potom navštěvoval Kolumbijskou univerzitu, kterou považoval důležitější než hraní, proto na filmech pracoval jen během letních prázdnin. Říká, že prý ve škole si svůj… (více)

Videa (1)

Z natáčení 1 - Max Minghella, Alexandre Aja, Liz Jensen, Jamie Dornan, Tim Bricknell, Sarah Gadon, Aaron Paul, Oliver Platt

Zajímavosti (7)

Smrtící důkazy (2014)

  • Tento film se odehrává v New Yorku, protože Tomovo (Max Minghella) telefonní číslo začíná předvolbou 516, což je předvolba okresu Nassau na Long Islandu ve státě New York. Ve filmu je zmíněno, že kancelářská budova se nachází ve „městě“ a New York je nejbližší město okresu Nassau a většina lidí, kteří pracují v New Yorku, cestuje na západ od Long Islandu. (Johnny.ARN)

Rohy (2013)

  • Leeho (Max Minghella) SPZ značí 2017EXS, čímž odkazuje na knihu "Exodus", kapitolu 20, verš 17: "Nezáviď svému bližnímu jeho dům. Nezáviď svému bližnímu jeho manželku, jeho otroka, jeho děvečku, jeho býka ani osla – nezáviď svému bližnímu vůbec nic." (cihlenka)

Galerie (215)

Reklama

Herec

Scenárista

Producent

Režisér

Filmy
2018

Jít za svým snem

Host

Reklama

Reklama