Reklama

Reklama

Noční show Conana O'Briena

(pořad)
  • USA Late Night with Conan O'Brien
Talk-show / Komedie
USA, 1993, 2761x60 min

Účinkují:

Conan O'Brien, Andy Richter, Christina Applegate, Tom Arnold, Diedrich Bader, Alec Baldwin, Daniel Baldwin, Drew Barrymore, Bill Bellamy, Jessica Biel (více)
(další profese)

Recenze (28)

Tyny 

všechny recenze uživatele

V téhle branži nikdo neparoduje nikoho, ten člověk, v tomhle případě Conan je sám sebou a je to zase něco úplně jiného než Show Davida Lettermana nebo Krause. Člověk těmto pořadům musí přijít na chuť a pak si je zamiluje. Vše co je potřeba jsem již napsala a myslím, že k této Talk- Show není potřeba dalších zbytečných slov, každý si o ní může udělat svůj obrázek, jelikož jí buďto milujete a nebo nenávidíte, nic mezitím není. ()

ivicudus 

všechny recenze uživatele

Ako som už písala inde, mojím late night kingom je Craig Ferguson. Za ním sa ale v tesnom závese nachádza Conan. Jeho sila spočíva v tom, že vie využiť svoju výšku, ryšavé vlasy a neprirodzene bledú pleť na komický efekt. Sketče sú často až absurdné, väčšinu času však fungujú. Mínusové body má však za rozhovory, pokiaľ tam nemá osobu, ktorá ho naozaj zaujíma alebo nejakú sexy ženskú, príliš sa spolieha sa na papier a pripravené otázky, čo mi dosť vadí. Kto chce vidieť Conana v najlepšej forme,nech si vyhľadá epizódy počas štrajku scenáristov. Nespútané, divé a živé, pretože ich nič neobmedzovalo.Prechod na skorší čas do Tonight Show mu trochu uškodil a keď sa začal zabývavať, zrušili ho za škaredých zákulisných ťahov. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

O´Brian je mimořádně vtipný člověk, který svůj pořad vysílá (myslím) 5 dní v týdnu a člověka vždycky rozesměje. Někteří lidé obhajují TELE TELE argumentem, že není jednoduché vymýšlet týden co týden pořád nové a nové vtipy a scénky. A proto se člověk nemůže divit, když je tam tolik pasáží nudných a trapných. Tento člověk ale vysílá skoro KAŽDÝ den a momenty, kdy byl vysloveně trapný, spočítam na prstech jedné ruky... ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Tahle hodinová talk-show, kterou uvádí Conan O´Brien, je v USA velmi populární a není těžké uhodnout, proč tomu tak je. Celebrity, především z filmového průmyslu, jsou konfrontovány s konferenciérovou pohotovostí a vtipností, a tak si také mohou obyčejní lidé ověřit, jak jsou na tom i slavní s pohotovostí a humorem. A věřte, že ne všichni slavní obstojí. Zatím jsem chválil, tak proč čtyřka? Prostě jeho humor mi nesedí až tak úplně a některé výstupy jsou přehnané. Přesto doporučuji, pokud se ke sledování někdy dostanete, nebudete litovat. Sledovat můžete některé díly mezi 21.45 a 22.30 v sobotu a v neděli na stanici CNBC Europe. Od pondělí do pátku se to vysílá od 23.45 do 00.30. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Pořad měl zpočátku poměrně negativní ohlasy, a když předával v roce 2003 Mr. T během slavnostního vysílání k 10. výročí pořadu Conanovi zlatý řetěz, na kterém byl přívěšek ve tvaru čísla 7, Conan ho upozornil na to, že jeho show běží už 10 let. Mr. T však odvětil: „To vím, blázne, ale vtipný jsi byl jen sedm z nich!“ (Ded@M@tes)
  • Od roku 1996 byla Late Night with Conan O’Brien takřka pravidelně nominována na cenu Emmy, až ji v roce 2007 konečně vyhrála. (Ded@M@tes)
  • Show získala 4krát cenu Writers Guild Award, kterou udílí každoročně Cech scenáristů. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama