2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
Hudební USA, 2005, 107 min Režie: Joel Gallen , David Dobkin Hrají: Jimmy Fallon , Jessica Alba , Pamela Anderson , Jessica Biel , Sandra Bullock , Mariah Carey , Lacey Chabert , Michael Chiklis , Jennifer Connelly , Tom Cruise , Leonardo DiCaprio , Andy Dick , Vin Diesel , Hilary Duff , Eminem , Chris Evans , Dakota Fanning , Paul Gleason , Ryan Gosling , Ioan Gruffudd , Anthony Michael Hall , Daryl Hannah , Jon Heder , Jared Hess , Emile Hirsch , Dustin Hoffman , Katie Holmes , Terrence Howard , Samuel L. Jackson , Dwayne Johnson , Nicole Kidman , Johnny Knoxville , Lindsay Lohan , Justin Long , Rachel McAdams , Julian McMahon , Eva Mendes , Efren Ramirez , Molly Ringwald , Chris Rock , Adam Sandler , Rob Schneider , Seann William Scott , Amanda Seyfried , Ally Sheedy , Jessica Simpson , Ben Stiller , Hilary Swank , Quentin Tarantino , Vince Vaughn , Paul Walker , Owen Wilson , Ziyi Zhang
Obsah:
2005 MTV Movie Awards boli usporiadané Jimmyom Fallonom. Špeciálnu cenu, Silver Bucket of Excellence dostal film z roku 1985
The Breakfast Club . Taktiež bol Tom Cruise prvýkrát ovenčený cenou MTV Generation Award. Ani jedna z týchto špeciálnych cien nebola udelená na základe hlasovania publika.
(Maroško )
seřadit podle oblíbenosti (počtu bodů) autora
seřadit od nejnovějších po nejstarší
seřadit podle hodnocení
Komentáře uživatelů k filmu