foto

František Černý

  • nar. 29.10.1957 (58 let)
    Svitavy, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2002 Rok ďábla
1999 Kanárek
1997 Knoflíkáři
Okno (TV film)
Rosa alchemica (TV film)
1986 Safari (TV seriál)

Dokumentární

2013 ČT Live - Čechomor 25 let (koncert)
2011 Čechomor: Čechomor v Národním (koncert)
2008 Tříkrálový koncert (koncert)
2003 Čechomor: Proměny Tour 2003 (koncert)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
1998 Malá vánoční hvězda (koncert)

TV pořady

2015 Světlo pro Světlušku 2015 (TV pořad)
2014 Dobročinná akademie aneb Paraple 2014 (TV pořad)
2013 Adventní koncerty 2013 (TV pořad)
Pomozte dětem 2013 (TV pořad)
2012 Český lev 2011 (TV pořad)
2010 7 divů Česka (TV pořad)
2005 Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
2001 Bylo nebylo v Silvestru 2001 (TV pořad)
Co v Silvestru nebylo... (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace