Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Lougle 

všechny recenze uživatele

Na Honzu Dědka se díváte kvůli konkrétním hostům. Pan Dědek není moc vtipný, ani charismatický, ale na druhou stranu je to solidní člověk. Hosté dostávají velký prostor, což je od Dědka dobrá taktika. Jasně.. Kraus je Kraus, ale já bych tyto dva pořady nesrovnával. U Krause jde spíš o klasickou show, tohle beru víc jako rozhovory. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najviac neformálna talk-show v ČR. Pokec u piva bez piva v štýle ty vole čo celý deň robíš, kde to robíš, čo chystáš a nerobil si náhodou v minulosti to a hento? Uvoľnená atmosféra, ktorá keď sa spojí s dobrou kombináciou hostí, tak sa Vám dostane nadpriemernej zábavy. Môj obľúbený diel je kombinácia Taclík-Záruba-Banášová. Následne ho vystrnadili návštevy Langmajera a Kozuba. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Komentuju pouze jediný díl, který jsem viděla a to ze dne 20.4.2021 s hosty Davidem Matáskem, A.Langerovou, POMem a P.Pagáčovou. A naprosto upřímně musím říct, že jsem se dívala pouze a jedině kvůli POMOvi, protože jsem chtěla vidět a slyšet zakladetele tohoto webu. No, tak jsem ho viděla a podruhé už se dívat nebudu. Prostě mě to nijak nezaujalo a Honzu Dědka mám daleko radši na streamu v jeho HITStory. Za mě 65% ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení dávám navzdory tomu, že se vetšinou více či méně dobře bavím. Je to totiž zpravidla jen kvůli hostům, kteří zaplať pánbůh, mohou mluvit. Narozdíl od hostů Jana Krause. Kdyz bych měl hodnotit Krause jako moderátora, tak mi vadi, ze je sebestředný a nenechá hosta mluvit. Pokud bych chtěl kritizovat Karla Šípa, tak mi dejme tomu trochu vadí to, jak klouže po povrchu. Honza Dědek je sebestředný, klouže po povrchu a hlavne není, narozdíl od Krause s Šípem, Nikdy! vtipný. I když si to evidentně myslí. A moudrý rozhodně také ne, kdybych měl, nedej bože, srovnávat ještě s Ebenem. Navíc neumí mluvit. Pokud je v pořadu host, který má co říct, jeho hloupé rádoby vtipné kydy vyloženě ruší a každou chvíli zazdí slibně se rozvíjející směr rozhovoru. Neumí klást zajímavé otázky, je vyloženě nesympatický,... No, je toho zkrátka hodně na to, že mu někdo umožnil dělat vlastní talk show. Ale i tak jsem rád, že pořad existuje, jelikož diskuzních pořadů máme u nás minimum a příležitostí se u českého televizního pořadu zasmát tuplem. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

O ždibec víc než ty zahraniční interview mě baví hlavně ty naprosto přirozené české talkshow typu Všechnopárty a právě v jeho šlépějích jde moc hezky milý chlapík jménem Honza Dědek a jeho show, která šla z naprosto neznámého důvodu dlouho kolem mě. Přitom jako podcast je asi tím vůbec nejlepším a nejzábavnějším formátem na cesty či jen jako podklad k práci do školy. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)
  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama