foto

Sarah Palin

  • nar. 11.2.1964 (53 let)
    Sandpoint, Idaho, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Máme rádi velryby
2011 Tady to musí být

Dokumentární

2016 The Mad World of Donald Trump (TV film) - a.z.
2013 Citizen Koch
2011 The Undefeated - a.z.

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2009 Hannity (TV pořad)
Ochranka nákupních center Ameriky (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Dokumentární

2011 The Undefeated - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace