Reklama

Reklama

Nikki Reed

Nikki Reed

nar. 17.05.1988 (35 let)
West Los Angeles, California, USA

Biografie (1)

Celým jménem Nicole Elizabeth Reed přišla na svět 17. května 1988 na západě v Los Angeles.Už jako malá milovala pozornost ostatních a ráda se předváděla. Její otec je umělec a matka kosmetička. Když bylo Nikki dvanáct let, dostala se k zkažené partičce holek. Změnila se a začala být zlá na svou rodinu, i na svého o rok staršího bratra, protože si připada vyspělejší než on. Úplně se vykašlala na svojí nejlepší kamarádku. Nikki chtěla být cool jako holky z její nové… (více)

Videa (1)

Ukázka z filmu 8

Zajímavosti (7)

Válka nevěst (2009)

  • Film bol pôvodne zamýšľaný ako tínedžerská komédia, v ktorej mali hlavné postavy obsadiť Emma Roberts a Nikki Reed. Až neskôr sa rozhodlo, že to bude komédia pre mladých dospelých, v hlavných úlohách s Kate Hudson a Anne Hathaway. (U_S_O)

Stmívání (2008)

  • Ve filmu můžete vidět všechny Cullenovy nosit nějaký šperk. Edward (Robert Pattinson), Emmet (Kellan Lutz) a Jasper (Jackson Rathbone) mají stejné náramky, Alice (Ashley Greene) a Rosalie (Nikki Reed) mají různé náhrdelníky, Esme (Elizabeth Reaser) má náramek a Carlisle (Peter Facinelli) prsten. Na všech špercích je stejný symbol, rodinný erb Cullenů, který vyobrazuje lva s lidskou rukou nad hlavou, stojícího na obrácené krokvi se třemi trojlístky. Lev byl přidán kvůli citaci z knihy (''A tak se lev zamiloval do jehňátka.''). Na původním erbu je krokev pouze se dvěma trojlístky, tři ruce a snopek pšenice. (Martinibaby)

Galerie (109)

Reklama

Herečka

Scenáristka

Filmy
2003

Třináctka

Host

Režisérka

Dokumentární
2013

Nine for IX Shorts (seriál)

Producentka

Dokumentární
2013

Nine for IX Shorts (seriál)

Reklama

Reklama