foto

Elizabeth Reaser

  • nar. 15.6.1975 (43 let)
    Bloomfield, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elizabeth Ann Reaser se narodila 15.června 1975 ve státě Michigan a už odmala chtěla být herečkou. Je prostřední ze tří sester a během jejího dětství se jejich rodiče rozvedli. Chodila na střední školu Avondale. Poté chodila na univerzitu Oakland v Michiganu, ale po roce to vzdala a s požehnáním rodičů šla na hereckou školu. V roce 1999 získala bakalářský titul.

Slavná je hlavně díky rolím ve filmech HRANICE ŽIVOTA a ZÁKLAD RODINY, kde hrála v roce 2005. V roce 2006 jsme ji mohli vidět v televizním seriálu SAVED a objevila se i v seriálu CHIRURGOVÉ. Hlavní roli hrála v seriálu THE EX LIST v roce 2008. A také si zahrála členku upíří rodiny, Esme Cullenovou, ve filmu STMÍVÁNÍ.

Elizabeth je vegetariánka a na kontě má i několik nominací na různé ceny. Například byla nominována na cenu Emmy za herecký výkon právě v seriálu CHIRURGOVÉ.

Iveta "McIvet" Žďárská

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ouija: Zrození zla
2015 Hello, My Name Is Doris
Plot
2012 Svobodná umění
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
Umění zapadnout
Znovu a jinak
2010 Twilight sága: Zatmění
2009 Proti proudu
Twilight sága: Nový měsíc
2008 Stmívání
2007 Purpurové květy
2006 Puccini pro začátečnice
Sklapni a zpívej
2005 Hranice života
Líbezná země
Základ rodiny
2004 Mind the Gap
2002 Emmetův cíl
2001 Svatý boj
Třináct rozhovorů o tomtéž
1999 Scrubs

TV seriály

2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Abri (E05)
Publish or Parish (E04)
Fruit Of The Poisonous Tree (E03)
další epizody (5)
Easy (TV seriál)
Open Marriage (S02E02)
2016 Easy (TV seriál)
The F**king Study (S01E01)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nová záležitost (S07E09)
Odstupné (S07E08)
2014 Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Gloves Come Off (S03E18)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Smrt obhájce (S02E19)
Dohoda (S02E13)
Rozchod (S02E10)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
Protekce (S02E05)
Velký úklid (S02E04)
2008 Seznam ex (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hrdost (S05E13)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Náš člověk (S01E13)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Štětka (S02E07)

TV pořady

2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
Ulalume: Howling at New Moon (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Christina Perri - A Thousand Years (hudební videoklip) - a.z.
2010 Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) (hudební videoklip) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace