Reklama

Reklama

Markéta Irglová

Markéta Irglová

nar. 28.02.1988 (36 let)
Valašské Meziříčí, Československo

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Má chlupatý rozkrok. To si cením. Fakt. Mám to tak rád.

messikarlus

messikarlus (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelně sympatický a skromný člověk, který dělá koncerty o sto lidech, ač získala Oskara. U jejich hudby nikdy nemohu nepřemýšlet. A ve filmu byla skvělá.

sarianna

sarianna (hodnocení, recenze)

Je sice spíš zpěvačka a hudebnice,ale ve Once byla skvělá. Mám ji moc ráda.

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Je super. Vím , že pozdě, ale taky ji gratuluju k oscaru !! Jen tak dál !!! /rý bude hrát v nějakém hororu nebo co, nevíte o tom něco ??

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

Souhlasím s Ai.mou (co tu děláš, chlape? :-), najdou se lidi, kteří si jich díky tomu všimnou. Minimálně v Americe teď mají na koncertním turné celkem ohlas. Mimochodem, mě byli The Frames sympatičtí už delší dobu, dodnes jsem nezapomněla na koncert, který měli v Plzni před nějakým rokem.

Terez.S

Terez.S (hodnocení, recenze)

musela jsem se na to uvolněte se, prosím podívat, když jste to tady tak vychválili :-) a máte pravdu - působila sympaticky, mile, inteligentně, bezprostředně a hlavně "normálně", jako by si povídala s kamarádkou .. vážně jí i Glenovi moc fandím, jsou vyjímečná (mediálně známá) dvojka ..

Ai.ma

Ai.ma (hodnocení, recenze)

SILAS: Nechci ti nějak bořit tu tvoji teorii o tom, že jsou češi povrchní, leniví a nekoupí si to, ale žebříček IFPI mluví úplně jinak než ty. Samozřjemě, že většina lidí se i nadále vyprdne na to, shánět si další a starší cd The Frames, ale prodejnost soundtracku ONCE mluví jasně o tom, že když jsou češi na moment zase "hrdí patrioti", tak ty peníze obětují. Takhle vysoko a dlouho v žebříčku bývají jen soundtracky k českým muzikálům a zahraničním velehitům.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

silas: (ano, Oscara získala skladba - "navíc" = mimoto, krom toho, besides, atd., whatever) 95% určitě ne a o lidech si v tomhle směru (stejně jako v nespočtu jiných) rozhodně nedělám žádné iluze - ale bude to naprosto nesrovnatelně víc, než kdyby se pro FS nikdy žádnej Oscar nekonal.

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

pshimi: Na Uvolněte se, prosím jsem se dívala taky, působila tam moc příjemně a Kraus byl poprvé za delší dobu na někoho skutečně milej. Jinak písnička, kterou tam zpívala nebyla ta "Oscarová", tou je Falling Slowly, kterou zpívali třeba u Lettermana: http://www.youtube.com/watch?v=JPbC2YrUUsI
Bay_watch: Myslím, že nic velkýho už jen tak točit nebude, v nějakým rozhovoru říkala, že herečkou být nechce.

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

myslíte, že natočí ještě něco jiného, nebo skončí jen u jednoho snímku?

Silas

Silas (hodnocení, recenze)

hirnlego: No a co, že ti přijde snímek naprosto obyčejný, Oscara získala skladba! A seš si jistá, že těch 95% lidí, kteří se teď pyšní, že najednou znají Hansarda s Irglovou a 30x denně slyší oscarovou píseň v rádiu, si o nich bude zjišťovat víc informací a koupí jejich CD? Kdepak, lenost a povrchnost zvítězí..

denbrough

denbrough (hodnocení, recenze)

DAN 9K : Ta písnička je super a určitě věřím tomu, že by se chytla, i kdyby nevyhrála Oscara.. Mně se líbila už dávno před tím, poprvé jsem jí zaregistroval v Krásce v nesnázích, a fakt mi sedla. Je to pravda takový přeslazený sladký slaďák, ale i takových je třeba.. :-)

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Silas: Mohla jsem dodat "od pohledu". Navíc já osobně se řadím k těm, kteří všeobecně takový úspěch Once prostě nechápou, protože jim ten snímek přijde naprosto obyčejný (někdo může namítnout, že i obyčejný film může být "neobyčejný" - to mně osobně ovšem v tomto případě nepřijde). Jinak s tím, že o Swell Season díky oscarmánii nikdo neví, určitě nesouhlasím - naopak, díky té vítězné písni se o albu a vůbec celé tvorbě téhle dvojice dozví mnohem, mnohem víc lidí.

Silas

Silas (hodnocení, recenze)

Vlastně tu nikdo neuvedl, čím je vám tolik nesympatická....že umí zpívat a koncertuje s výborným skladatelem a zpěvákem? Že je vašeho věku a už lítá kolem světa? Že natočila film, kterej je slavnej? ... Jináč Falling Slowly je hitovka jako skoro všechny skladby na the Swell Season, o kterým bohužel už nikdo díky Oscar manii neví. Pro zajímavost jsem si stáhl i zbytek nominovaných skladeb, ale to byla jen nudná šeď.

woody

woody (hodnocení, recenze)

Asi myslí Hansardovic The Frame... Což nic nemeni na tom, ze on je autor a ona uvedena jako spoluautorka...

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

Ano,p přeci se i řešilo, zda vůbec je její nominace relevantní, ale akademie nakonec usoudila, že ano. (Once byl totiž problematický projekt který začal vznikat už někdy v roce 2004)

ABCD Marta

ABCD Marta (hodnocení, recenze)

nevím, jestli teď nebudu vypadat jako ten největší jarin, ale ten song přeci zazněl už předtím ve filmu Kráska v nesnázích.... taky jsem četl, že i některé skupiny jej předtím měli na svém albu, takže pokud to jest pravda, jak mohla dostat oscara za song, kterej není její? pokud se mýlím, omlouvám se za svůj výkřik do tmy ;)

902 10

902 10 (hodnocení, recenze)

u falling slowly je imho (stejne jako u valne vetsiny ostatnich ocenenych pisnicek v minulosti) potreba videt i ten film, aby se cloveku s necim spojila a probudila v nem emoce. ja jsem once nevidel a ani se na nej nechystam, protoze se podobne produkci vyhybam jako cert krizi, ale falling slowly jsem slysel a je to trochu podobny pisnicce i`m easy z filmu nashville, ktera taky vyhrala oscara a kterou miluju.

http://www.youtube.com/watch?v=u81hqriyc5I&feature=related

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Sympatická mi Markéta je, hezká mi přijde taky, ale ta písnička se mě teda nedotkla takřka vůbec...byla sranda, když jsem náhodou zastihl pořad Střepiny, který se zabýval tou písničkou a velcí hudební kritici Ondřej Soukup a Dan Bárta té písničce lízali prdeI, jak mohli, ale přitom používali argumenty, které by u jiného songu použili k tomu, aby ho sepsuli, jak jen mohli, takže byly ke slyšení fráze jako: "Ta píseň je skvělá v té své jednoduchosti a obyčejnosti, v tom, že je jen na pár tónů a na dva akordy". Kdyby ta píseň nebyla ve filmu, kdyby poblouzněním smyslů akademiků ( nutno dodat, že neznám jiné nominované písně) nevyhrála Oskara, ani pes by po ní neštěknul, takovéhle songy se vyrábějí pásově a nikoho nezajímají.

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

ale no ták, byl to jen názor... já ji moc nemusim, ale gratuluju. aspoň se maj češi dalších deset let čím chlubit...

woody

woody (hodnocení, recenze)

hirnlego: Slovy Charlese Emmersona Winchestra: "Jistě, už vím co v tom vězí. Závist. Prachobyčejná lidská závist. Závidíš, že je někdo lepší než ty. Och, jak mrzké."

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Reiniš: ...co to tady plácáš o "pravé české povaze"? To už nikdo nemůže napsat ani svůj osobní pohled na věc aby hned nebyl obviněn z nefalšované "ČESKÉ (?)" závisti apod.? Na mě slečna Markéta taky nepůsobí kdoví jak sympatickým dojmem a vítězná oscarová píseň jde mimo můj hudební vkus...

902 10

902 10 (hodnocení, recenze)

marketa irglova si tady ty vase gratulace vsechny peclive precetla a ma z nich strasnou radost, jen je ji lito, ze jich bylo tak malo. hirnlego nazvala "zavistivou ceskou kravou, co si neumi nabalit poradnyho chlapa jako ja". bohuzel na diskuzi dostala ban, takze to tady nemuze napsat osobne. nicmene uz pry hansarda dokopala, aby slozil hudbu k novemu spielbergovi a ten podpantoflak ji zase psal spoluautorstvi, takze tu sbirku mozna opravdu rozsiri.

Cortigon

Cortigon (hodnocení, recenze)

Gorenje:Sexbomba to sice neni, ale ''hnusna'' a ''nesympaticka'' urcite take ne.. me se nahodou libi.. preju ji hodne stesti a at se ji dari.. stejne jako jejimu Glenovi ! Jen tak dal!

Reiniš

Reiniš (hodnocení, recenze)

Doufám, že svůj úspěch dokáže do budoucna využít a přidávám se ke gratulantům. Ps: hirnlego a Gorenje- krásná ukázka pravé české povahy...

pravo

pravo (hodnocení, recenze)

Pozeram, ze je tu pomerne malo gratulacii k Oscarovi. Zeby nebola doma v Cechach taka popularna a jej uspech zanechal vo vecsine uzivatelov chladny pocit? Takze aspon ja zagratulujem mladuckej Marketke k uspechu. Dostat Oscara v 20tke musi byt bohovsky pocit.:)) A zaroven vsetko najlepsie k zajtrajsim narodeninam.

vanilla

vanilla (hodnocení, recenze)

Rozhodne sa pridávam. Krásne zaspievaná pesnička v priamom prenose nemala chybu. P.S.: Ešteže jej dali možnosť poďakovať sa...

Skladatelka

Herečka

Host

Reklama

Reklama