foto

Štefan Capko

  • nar. 1970
    Košice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 V tichu
2013 Jako nikdy
2012 Tik (studentský film)
2011 Rekvalifikace
2008 Nestyda
U mě dobrý
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
1997 Eastern - Krvavý Hugo (studentský film)
1995 Bojko (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace