foto

Dáša Rúfusová-Mojžišová

  • nar. 28.3.1961 (55 let)
    Liptovský Mikuláš, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1995 Duchovo nájomné (TV film)
Hazard
Tajomstvo šťastia (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Psí život (TV film)
1993 Póza (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
Putá osudu (TV film)
1991 Skús ma objať (TV film)
1990 Spomienka na Annu (TV film)
1989 Básnikova posledná láska (TV film)
Psia zima (TV film)
1988 Dunajské rozprávky (TV film)
Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
Príživník (TV film)
Prvé hlásky lásky (TV film)
1987 Noc pred Kračúnom (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Krajina s nábytkem
Okná dokorán (TV seriál)
1985 Marka Nalezenka (TV film)
Mlynárka z Arcosu (TV film)
1984 Majka (TV film)

TV pořady

1985 Láskou sa mení každý tvor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace