Reklama

Reklama

Show Ellen DeGeneresové

(pořad)
  • USA Ellen: The Ellen DeGeneres Show (více)
Talk-show / Zábavný
USA, 2003, 2 290x60 min

Účinkují:

Ellen DeGeneres, Billy Reilich, Jon Abrahams, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Vanessa Marcil, Ray Romano, Jennifer Love Hewitt, Sean Hayes (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talkshow známej americkej komičky a moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá moderovala odovzdávanie Oscarov v roku 2007. U Ellen DeGeneres sa už vystriedalo veľké množstvo umelcov, hlavne čo sa týka filmového priemyslu, vždy podľa aktuálneho diania vo svete showbiznisu. (lilina133)

Recenze (71)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprostá špička v talk show. Ellen je neuvěřitelný člověk... Zábavná, chytrá, sexy, citlivá... Nemám snad jedinou věc, která by mi na ní vadila... I její manželku mám ráda... A samozřejmě jí závidím tu spoustu hvězdných přátel, polibků od sexy krasavců prostě to jaká je... zrovna jsem na youtube četla pod jedním jejím videem, že na konci života by se chtěl/a ohlédnout a říct si, že žila život jako Ellen - plný, oprvdový, upřímný a plný lásky, dobrých skutků a zábavy... Jo, tak to bych si taky přála... ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale napíšu pro všechny talk-show společný komentář. Conan svoji show táhne především svým charismatem (4*), Ellenin ksicht nemůžu ani vidět (1*), Letterman občas vypadá, že na to prostě už nemá (3*), Ferguson je docela jednoduchý a nejvíc "americký" (3.5*) a Kimmel je sice trochu nudný, ale jeho (a Guillermovy) scénky to víc než vynahrazují (4.5*). ()

Reklama

kristynca 

všechny recenze uživatele

Ellen rulez! Zbožňuju její styl humoru, její postřeh, i to jak dokáže poškádlit a zároveň pobavit své hosty. Nechápu tedy, jak si mohly naše TV stanice vybrat ze všech skvělých talk-show třeba tu unudlanou Oprah. Kdo stojí o její senzace a pohnuté osudy, já radši brečím od smíchu... Ellen nikdy nezklame. A proboha, umažte někdo to pos*aný "OVÉ" z názvu! ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

"What scares you?" "A panda bear dressed like a doctor." Bohužel se musím přidat k lidem, kteří neviděli ani jeden celý díl, ale ne proto, že by to bylo tak únavné, spíš že jsme si to všichni jen vyhledali na YouTube. U každého rozhovoru jsem se hrozně smála a pokud se stalo, že byla celebrita hrozný mrzout, Ellen dokázala i tak nějak publikum rozesmát. Je to prostě takové škodolibé zlatíčko. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Ellen je Ellen....zaskatulkoval jsem si ji jen jako "tu co ojizdi Anne Heche" nicmene ona je fakt dobra...Libi se mi jeji ostrostrelecky jazyk a sarkasmus a obcas i trosku trhle forky...Rozhodne je jeji talkshow jedna z nejlepsich (byt na Conana nema nikdo asi) a to co predvedla na letosnich Oscarech je jasnym dukazem, ze to neni zadna blbka a ze vi dobre co rika a ma to vse velice dobre zmaknute. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Hry „Ellen's Audience Olympics“ („Ellenina divácká olympiáda“) se účastnila i česká divačka jako zástupkyně České republiky. Jednalo se o středoškolskou studentku Sabrinu. Získala 3. místo. (Vitox)

Související novinky

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

13.11.2019

Pozor, tohle není cvičení. Legendární sitcom Přátelé se totiž oficiálně dočká nového speciálu na streamovací službě HBO Max. Ta před nedávnem pořídila k seriálu kompletní vysílací práva, a jen co… (více)

Reklama

Reklama