Reklama

Reklama

Show Ellen DeGeneresové

(pořad)
  • USA Ellen: The Ellen DeGeneres Show (více)
Talk-show / Zábavný
USA, 2003, 2 290x60 min

Účinkují:

Ellen DeGeneres, Billy Reilich, Jon Abrahams, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Vanessa Marcil, Ray Romano, Jennifer Love Hewitt, Sean Hayes (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talkshow známej americkej komičky a moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá moderovala odovzdávanie Oscarov v roku 2007. U Ellen DeGeneres sa už vystriedalo veľké množstvo umelcov, hlavne čo sa týka filmového priemyslu, vždy podľa aktuálneho diania vo svete showbiznisu. (lilina133)

Recenze (70)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ke kvalitnímu pobavení mi stačí pouze určité epizody,které ale samozřejmě stojí za to. Jako neskutečný forek mi přišel klip,který mi zapříčinil neskutečné záchvaty smíchu a to jest "účinkování" v klipu bobra. Pak jsou samozřejmě další legrácky jako je scéna z Twilight ságy, kde Ellen sedí ve vaně a nechápavě zírá o čem si to Eda s Bellou povídají :-D...Je to něco co určitě stojí za povšimnutí. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Ellen je Ellen....zaskatulkoval jsem si ji jen jako "tu co ojizdi Anne Heche" nicmene ona je fakt dobra...Libi se mi jeji ostrostrelecky jazyk a sarkasmus a obcas i trosku trhle forky...Rozhodne je jeji talkshow jedna z nejlepsich (byt na Conana nema nikdo asi) a to co predvedla na letosnich Oscarech je jasnym dukazem, ze to neni zadna blbka a ze vi dobre co rika a ma to vse velice dobre zmaknute. ()

Reklama

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Ellen je jedinečná a hoci nepozerávam celé jej šou, vždy si kliknem na videá, čo dáva na Facebook. Niekoľko pamätných momentov, na ktoré si v rýchlosti spomeniem - skrytá kamera s Paris Hilton alebo Jennifer Lopez, Shake-a-Weight s Kaley Cuoco, vibrujúce vložky do podprsenky s Jennifer Aniston, Bad for Paid photos... jednoducho Ellenin arzenál je nekonečný. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Z tých všetkých amerických talk-show sa mi táto zapáčila asi najviac. Na youtube a aj na ellen.warnerbros.com je toho naozaj dosť a videl som zatiaľ aj jednu celú show (s Lindsey Vonn, americkou lyžiarkou a Lauren Graham s Gilmore Girls). Okrem samotných rozhovorov so známymi osobnosťami sa mi páčia najmä "pranks", napríklad tie s Davidom Beckhamom, Paris Hilton či Heidi Klum. Taktiež tie rôzne súťaže sú zábavné alebo fyzikálno-chemické pokusy :) A Ellen to moderuje naozaj dobre, je skvelá. ()

jack.hnut 

všechny recenze uživatele

Ellen Degeneres, dříve nejznámnější lesbička v Hollywoodu, dnes asi nejlepší moderátorka talkshow, co v USA mají. Show Ellen běží od po-čt od 15h na NBC. Narozdíl od svých mužských kolegů( Leno, Letterman...) a samozřejmě k vysílacímu času, jsou její vtipy decentní, ale správně mířené::-) Po sledování 20 epizod dávám s čistým svědomím 5* :-)) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Hry „Ellen's Audience Olympics“ („Ellenina divácká olympiáda“) se účastnila i česká divačka jako zástupkyně České republiky. Jednalo se o středoškolskou studentku Sabrinu. Získala 3. místo. (Vitox)

Související novinky

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

13.11.2019

Pozor, tohle není cvičení. Legendární sitcom Přátelé se totiž oficiálně dočká nového speciálu na streamovací službě HBO Max. Ta před nedávnem pořídila k seriálu kompletní vysílací práva, a jen co… (více)

Reklama

Reklama