foto

Liz White

  • nar. 1979
    Rotherham, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Objevila se ve filmech U Want to Kill Him, Divoký Bill, Franklyn, New Town Killers či Vera Drake, žena dvou tváří. Na televizních obrazovkách byla k vidění v hlavních rolích v seriálech Life on Mars, The Fixer či A Thing Called Love. Kromě toho se objevila i v seriálech The Street, Vincent či Slečna Marplová. V roce 2001 získala White tři ceny včetně ceny za nejlepší sólový výkon na festivalu National Student Drama za svou adaptaci románu The Woman Who Walked Into Doors.

EEAP

Herecká filmografie

2014 From There to Here (TV seriál)
Our Zoo (TV seriál)
Pride
2013 Chceš, abych ho zabil?
2012 Pán času: Sněhuláci (TV film)
Žena v černém
2011 Divoký Bill
Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Short Stay in Switzerland, A (TV film)
Slečna Marplová: Kapsa plná žita (TV film)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Fixer, The (TV seriál)
Franklyn
New Town Killers
2006 Life on Mars (TV seriál)
Street, The (TV seriál)
2005 Angell's Hell (TV film)
Vincent (TV seriál)
2004 Ten Minute Movie
Thing Called Love, A (TV seriál)
Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Blue Murder (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Teachers (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace