Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (62)

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Je mi líto toho, že dnes jsou peníze více, než obsah. Možná to tak bylo vždycky, ale rozhodně nikdo nesmyslně nepůlil vyčerpaný materiál..

plakát

Hercules (2014) 

Odmyslete si Kevina Sorba a přimyslete krev a máte kino - televizního Herkula.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Absolutně bez koulí, bez nápadu, bez emocí. Tam, kde Matthew Vaughn uměl vytvořit atmosféru konzistence burákového másla, tak na nás Bryan lije máslo z mikrovlnky.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

První film letošního roku, ze kterého jsem měl příjemný pocit, že je vše tak, jak má být. Pohádkový svět s avatarovským vzhledem, čaro-víla a zlý král. Hodně hraje do karet stopáž, která nedovoluje pěchovat vatu v průběhu děje. Z počátku mi Angelina trochu vadila, vzhledem k jejím předchozím filmům a jejímu přehršlému drsňáctví, ale tady se drží a hraje skutečnou dámu. Emocionální drive byl také na vysoké úrovni. Pro mě překvapení roku.

plakát

Godzilla (2014) 

Godzilla bez Godzilly a postavy, které nemají co hrát. Zbytečná ztráta času.

plakát

Ledová archa (2013) 

Příjemné překvapení v netradičně podaném post apokalyptickém světě (vlaku). Touha, být si všichni rovni, žene lidi ze zadní části vlaku do předních vagónů první třídy.

plakát

Barbar Conan (1982) 

Tři hvězdy z nostalgie. Když jsem nesál mléko, tak jsem hltal Conana. Bohužel s věkem přišlo i prozření, jak hrozné herecké výkony předvádí téměř všichni a jak to je celé vlastně groteskní..

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Péro na péro nebo péro na prdel :D. Je to úchylný, ale zábavný a bavil jsem se.

plakát

Očista (2013) odpad!

Každoročně žít ve strachu, že budu utracen v rámci upevnění morálky lidstva, by mě v žádném případě nenapadlo a myslím, že ani žádnou jinou bytost s IQ nad 80, otevírat cizímu člověku. Pud sebezáchovy je každému natolik vlastní, že jsem se zkrátka nemohl dívat na totální imbecilizmus, kterým vylepšili tvůrci synka pána domu. V tu chvíli jsem si přál být očisťovatelem.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Těžká nuda a vrchol byla záchrana před umrznutím...