Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejlepší seriál na světě (překonali i Simsny)!. Nechápu, jak někdo tomuhle seriálu může dát odpad. To snad není normální. Ale proti gustu... poslední slovo: PERFEKTNÍ !!!!!!! 100% !!!!!!! A JEŠTĚ JEDNOU - NEJLEPŠÍ !!!!

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Kdo nezná a nikdy v životě neviděl alespoň jeden díl této rodinky žlutých "lidí" jak prožívají svoje dny jako by nebyl. Myslím, že každý v životě musel alespoň jednou vidět tento nejpovedenější animovaný seriál všech dob. A navíc český dabing se opravdu povedl a je lepší než originál (alespoň Marge)... Společně s Přátely nejlepší seriál pod sluncem!

Hospoda

Hospoda (1996)

No tak tohle je prostě skvělý český seriál! Hospoda je mazec seriál... Výborné herecké obsazení. U každého dílu jsem se neuvěřitelně bavil! Hospodská elita mě nikdy nezklamala. LUXUS!!! EXELENTNÍ ČESKÝ SERIÁL!!!

Dexter

Dexter (2006)

=Dexter je fakt skvěle zahranej a je to postava, kterou jsem si hodně oblíbil; otec Dextera nemohl být lepší; Vince Masuka je pořádnej jezdec a perverzák, na kterýho jen tak nezapomenu /smích hhhhh/; poručík LaGueartová je pěkná krá*a; Angel je super typoš; Deb vypadá skoro jako dcera Bolka Polivky v některých záberech; Quinn je sympaták; Trinity Killer si zasloužil ocenění, protože to hrál bravurně= Bohužel, Dexter je nejlepší na první zkouknutí /jako např. Prison Break/, ale i tak jsem se neuvěřitelně bavil a vybudoval si na něm závislost. Každou řadu jsem zkouknul za 2-3dny pokud byl čas. Do 5 série jsem na to koukal česky a hlas Dextera mě fakt hodně bavil... poté jsem přešel na originál, protože jsem předběhl TV COOL a první díl v angličtině co jsem viděl byl pro mě hrozný. Ale zvyknul jsem si a už mi to nepřijde. Takže dabing je taky vyvedený. Celkově seriál na 95%. Bravo!

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

!95% za tento seriál! !Charlie Sheen a Jon Cryer tady opravdu září! A to nemluvím a současném podle mě jednom z nejlepších mladých herců Angusovi T. Jonesovi! Ten je boží! Skvělé hlášky, skvělý herci, skvělý scénář. Naprosto vynikající seriál!!! Mezi 10 nejlepších patří na 100 % !!

Úlovek

Úlovek (2009)

Skvělej seriál. Škoda, že má jen 4 díly! Hardy je fakt bezkonkurenční... převyšuje všechny okolo! 95% SPOILER: Proč sakra musel Freddie chcípnout!?!? Škoda ... :/

Californication

Californication (2007)

Nejlepší seriálový soundtrack jednoznačně. Celkově za 89% a místo v TOP10.

Můj přítel Monk

Můj přítel Monk (2002)

Výtečný kriminální seriál, vtipný, nápaditý ... prostě boží! 95%

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Tento legendární TV seriál prostě nejde nemít rád. Vtípkám, které předvádí Rowan Atkinson alias Mr. Bean se prostě musíte smát. Viděl jsem snad všechni ty díly a každý se mi líbil na 5* tak to už něco znamená