Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Recenze (22)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Komentář píši ještě mírně opojen jen pár hodin po zhlédnutí filmu... Ale je to epická akce, skvělý film ... a vážně poctivá zábava.

plakát

Černá smrt (2010) 

Film až příliš krutý, surový a temný. Dobrý začátek, příjemný děj a vcelku kvalitní herci - škoda podivného zakončení a zbytečného a hloupého doslovu.

plakát

Smrti napospas (2006) 

Bohužel, pokud po několika minutách víte, jak celý film o hodinu a půl skončí, nemá cenu se dívat. Stále věříte, že to dopadne jinak ... ale nedopadne. Oceňuji snahu filmařů, ale tohle tu už bylo několikrát.

plakát

Glee (2009) (seriál) odpad!

Hudební, herecký i dějový odpad.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Herecké výkony jsou výborné, příběh už méně. Ovšem efekty, kvůli těm to stojí za to vidět!

plakát

Hranice smrti (2007) 

Příběhově velmi silný film čerpající ze skutečných událostí. Výborně zvolení herci (dokonce i včetně zpěvačky Jennifer Lopez) ukazují, jaká krutost ve světě vládne. Jedny zákony pro bohaté a vlivné, jiné pro všechny ostatní. Smrt stovek mexických dělnic, pracujících v otřesných podmínkách a za almužnu, film předkládá s až dokumentárním pojetím a vytváří tak velmi smutný, ale zároveň intenzivní zážitek.

plakát

Muzikál ze střední 2 (2007) (TV film) 

Dvojka je o jednu příčku horší než první díl. Písničky mají sice modernější sound, zhoršil se ale scénáš a - kupodivu - i herecké výkony. Zac Efron vypadá a chová se prkenně, bohužel však z obrazovky téměř nezmizí. Slabé.

plakát

Muzikál ze střední (2006) (TV film) 

Jednoduché, prosté, chytlavé. A určeno pro děti a náctileté - Kenny Ortega dokázal vytvořit hudební muzikál pro mladé, který svou slušností a cudností opravdu patří do portfolia Disney. Možná hloupé, avšak zábavné.

plakát

Zkratka ke smrti (2009) 

Příliš zdlouhavé a jednotvárné. "Zvraty" jsou stupidní a k smíchu, herecké výkony nic moc. Nenudil jsem se, snad i tři hvězdičky by si to zasloužilo, nebýt obzvláště pitomého konce ...

plakát

Mlha (2007) 

Hloupý horor, který jen slepě kopíruje svou literární předlohu. Ačkoli se film snaží hrát na psychologickou strunu, kdy rozvijí jednotlivé charaktery, ve výsledku je to zbytečné - čeká je stejný osud, jako ty zcela upozaděné. Film je plný žánrového klišé, předvídatelný děj (s ještě předvídatelnějším koncem) pak doplňuje příšerné přehrávání některých herců a snad až přehnaná potřeba tvářit se "cool." Nebrat.