Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou asi první seriál, který jsem začal sledovat. Dokázal si mě získát svým osobitým kouzlem a tím jak se i herci dokázali vžít do svých rolí. Za těch deset let co chodili Přátelé jsem se ani jednou nenudil. Ani jednou jsem nelitoval, že jsem se na ten či onen díl díval. Tenhle seriál mě vždycky dokázal odpoutat od mých problémů a na těch svých krátkých, ale úžasných dvacet dva minut si mě dokázal vtáhnout. Role všech šesti hlavních herců byly úžasné stejně jako jejich vývoj za tu dobu co byl seriál vysilán. Jsem rád, že vzniklo něco tak úžasného jako jsou Přátelé...

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Když jsem poprvé přičichl k tomuhle seriálu, tak jsem ještě nevěděl jaký to bude pro mě zlom. Seriál mě neskutečně vtáhl do svého dění. Tento úžasný humor z lékařského prostředí od "nováčků" je úžasný. Každý díl mě dokáže nečím dostat.

Joey

Joey (2004)

Bral jsem to jako úžasnou náhradu za seriál Přátelé. Bohužel kvůli nízké sledovanosti a přišlo mi že i nezájmu ze strany tvůrců to tak nějak pomalu vyšumělo. Konec druhé série je vyloženě odfláknutý a je udělaný jen aby už to skočili. Věčná škoda.

Make It or Break It

Make It or Break It (2009)

Tenhle seriál se mi líbí už jenom pro to, že je o gymnastice. A o tom něčeho dosáhnout... Gymnastics rules

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Všichni koukali na Hrdiny a já nevěděl co je na tom tak úchvatného. Jednoho dne jsem se koukl na první díl a už jsem v tom lítal taky. Baví mě pomalu odkrývat příběhy všech "hrdinů" Pořád tam je něco co mě chytlo a neustále mě to baví.

Gumídci

Gumídci (1985)

Srdeční záležitost z dětství. Na Gumídky nedám dopustit.