Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Konzultant (2013) 

Další z filmů, kterému se chudák Riddley propůjčil. Nesouvislý film, který se vymykal i normálním standardům. Neopodstatněné tlachání vyplněné sexistickýma narážkama a scénama (jako chlap musím uznat, že aspoň na tohle se dalo koukat ikdyž to s tíma autem mě to taky dostalo :D ). A jakou roli v tom hrála Malkina?

plakát

Ledové království (2013) 

Na to, že v traileru je scéna soba se sněhulákem, tak ve filmu vůbec není. Pěkná pohádka na motivy H.CH. Andersena, ale mohli to proložit více scénama sněhuláka a soba :), proto jen 3*.

plakát

Plán útěku (2013) 

Jediná možnost, kdy uvidíme Arnyho klít v jeho rodném jazyce :D

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Horor splnil svou funkci.......nadělal jsem si do trenek :) hlavne pri scene kdy ruce zatleskaly ve sklepe.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Po dlouhé době sem viděl český film který se mi líbil. Ondra Vetchý krásně ztvárnil Vedrala a i Lukáš Vaculík zastal krásně roli vyšetřujícího policisty. Film dokázal nastínit jak to bylo a je s čekým kmotrovstvím.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Velke zklamání oproti jedničce. Zase ta samá ohraná písnička. Luke chce zabít bohy. To nemohli vymyslet něco lepšího? A co ty efekty? Ten kdo to vypustil ven tak se díval na Hellboye: Zlatou armádu ne? A co ten Kronos? To dělalo nějaké dítě v malování,ne? Když už si vyhráli s Hádem v jedniččce tak proč si nevyhráli s Kronosem?

plakát

Red 2 (2013) 

RED 2 = John Malkovich!!!! Nebýt jeho tak ten film by patřil do úplně jiné kategorie. A Catherine mohla zapracovat na ruštině. Kdyby měla ten přízvuk tak by to dovedla k dokonalosti.

plakát

Wolverine (2013) 

Musím souhlasit s některýma komentářena, že tenhle film je bída. Divně slátáný příběh. A už vůbec nechápu Japonsko. Ano sice tam bylo objasněno z jakého důvodu, ale bylo to podané takovým stylem, že sem u toho usnul. Nemělo to žádný šmrnc. Origin byl aspoň originální v tom, že šlo o dobu před x-menama, tak to mělo aspoň nějaký spád, hlavu a patu. Asi nejde zrežírovat film, kde by byl nějaký x-men jen sám. Musí to být skupina, jinak to stojí za dvě věci. Beru když se odkloní, viz. Origin, ale to bylo ucházející, ale další díl natočit? Ee. A že Wolverine na konci přišel o svou chloubu nějakým rožhaveným adiamantovým mečem? Hovadina jak mraky. Ano možná to bylo v komiksu, ale pro filmového fanouška to prostě pohnojili. Všude, kde mohli. A nechání si zadních vrátek v podobě, že lidi vymýšlejí nějakou zbraň proti nim?to už bylo snad v klasických x-menech,ne?

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Nejvíc mě dostala scéna s Jamiem a raketometem a nebo s jeho "jordanama" :D ....jinak film je to obdoba filmu Olympus has fallen akorát v jiné režii.