Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Louis de Funès

Filmy s tímto úžasným hercem jsem milovala. Jako malá jsem se dívala na sérii četnických filmů, ale ostatní filmy jsou taky skvělé, jako třeba Piti piti pa nebo Grand restaurace pana Septima. Filipovský odvedl na dabingu skvělou práci, když jsem poprvé viděla Funése v originále, tak ta podoba hlasu byla neskutečná.

Rowan Atkinson

Po Funésovi další z herců, jehož postava výrazně ovlivnila moje dětství. Sice už si nepamatuji, v kolika letech jsem poprvé viděla svou úplně první epizodu z Mr. Beana, ale muselo to být už hodně, hodně dávno. Nemůžu si vzpomenout co to bylo za epizodu ani to, jestli mi taťka pouštěl Mr. Beana, když mě učil anglický jazyk. Ale jedno je jisté. Mr. Bean byl pro mě prvním a nezapomenutelným setkáním s britskou kulturou, kterou jsem si o několik let později (také na to měl vliv Harry Potter) zamilovala. Dokázal mě rozesmát i v těch nejsmutnějších situacích a to dokáže málo lidí. A o několik let  později mě opět dostal skvělím sitcomem Černá zmije, ve kterém jsem si ho zamilovala ještě víc (zejména v třetí sérii).

Ian McKellen

Charismatický herec, který skvěle ztvárnil postavu Gandalfa Šedého v Pánovi prstenů. 

Nigel Hawthorne

Čím by byl seriál Jistě, pane ministře bez Nigela Hawthorna alias geniálního Sira Humphreyho Applebyho? Pan Hawthorne ho zahrál úžasně a Sir Humphey je pro mě nejlepší postava, jaká se v sitcomech kdy objevila.

Paul Eddington

No jo, další hvězda seriálu Jistě, pane ministře :). Nejdřív jsem na Jima Heckra měla neutrální názor, ale až později jsem zjistila, že je to borec. Paul Eddington byl stejně jako Nigel Hawthorne naprosto geniální a v blízké budoucnosti bych chtěla ještě vidět nějaké starší filmy s tímto úžasným hercem. 

Will Smith

Skvělí herec, nejvíc se mi líbil v Já, robot. Stejně tak i ve filmu Já, legenda byl báječný. 

Christopher Lee

Pan Herec s božským hlasem. Nejvíc se mi líbil v Pánovi prstenů a Star wars. Už se nemůžu dočkat na Hobbita.