Tak první polovina je kolosální brak, celé docela dobré.. Každopádně sem to ale po půlhodině málm vypnul, což teda dělám pár krát do roka a na filmy se dívám dost.. Mohl to být ještě jó lepší film, nebýt té první půlky a být ještě delšího závěru..
Relativně jednoduchý děj, celkově přímočaré, v podstatě ale úplně parádní akční film. Nic tomu nechybělo ani nenadbývalo. Navíc ideální výběr herců i hudby.. V rámci žánru super..
Není to nic s hlubší myšlenkou nebo tak, ale v rámci žánru je to hodně kvalitní. Tohle bych si dokázal představit jako vícedílný film, třeba v duchu Rambo/Rocky apod.. Má to lehce kultovní nádech.. Jako měl Kurýr 1, tam to akorát ty další díly spíš pohřbily, tady by se to i mohlo podařit..
Nejsem zastáncem telenovel, ale celkem show když se člověk podívá na data, kdy byly vloženy komentáře/hodnocení mnoha odpadů.. Z toho je krásně vidět, že hodnocení na stránkách CSFD je vlastně úplně k hovnu. Mnohem lepší by bylo tuhle kategorii úplně vypustit a nechat jen možnost vkládat komentáře. Chápu, že hodnocení asi bylo stavebním kamenem těchto stránek, ale bohužel se očividně naprosto minulo účinkem. Nechat čistě komentáře, tak to má úplně jinou úroveň.
Kolik je takhle natočených filmů? Něco úžasného.. To průměrné hodnocení nechápu.. Asi kdo není moc na letadla to tak neocení..ale ani to nechápu.. Špičkový film..
Tak to se fakt povedlo.. Ani jsem nevěděl, že japonci byli takoví šmejdi.. Podoba hlavní herce s reálným Yip Manem je taky úplně neuvěřitelná.. Fakt skvělý film o kung fu..
Je to sice trošku hovadina, ale zas jsou tam nějaké efetky, nějaká hudba, a na konci dobrý sestřih z natáčení.. Tak zas takové tragické jak to tady vypadá to není..
Tak zase po dlouhé době hodně slušná komedie.. Místama fakt stylový film.. Je pravda, že scénář není žádná olympiáda, ale takové ty dílčí události, které moc nesouvisejí s hlavní dějovou linií jsou skoro geniální..
Jeden z nejlepších českých filmů dodělaný do posledního detailu! Teď jsem to viděl po letech a je to opravdu tak.. Čumím na těch 26% a nestačím se divit jak se to stalo.. Asi nějaké davové šílenství..
Jeden z mála filmů, kde se jezdí na motorce..takže už tím je to pro mně zajímavé.. Nebýt pak občas nějakých stupidních zvuků a podobných nesmyslů, tak skoro kultovní film..
Je to sice docela kvalitní, ale pro mně to není.. To jsou od D. Arofonskyho stále podobně pochmurné filmy, kterým stále něco chybí. Tady možná i přebývá. Navíc celkově trochu zmatené a poslední třetina už je vyloženě přeháňka..
Tak to je dost šílený film. Je to sice povedené, ale hodina a čtvrt totálního masakru a 10 minut nějáké takové pohádky nakonec.. První kreslený horror co sem viděl. Takže vlastně nakonec dost jedinečný film.. :-)
Maximálně nápaditý a povedený seriál.. Ani moc nevadí, že jsou to totálně obšlehnutí přátelé.. Ten Barney je fakt nepřekonatelný! A dabovaný je paradoxně ještě lepší ..
To je tak povedený a pro mně až film, to snad není ani možné.. Jak jsem to teď viděl z odstupem, tak si říkám, že to prostě nemohlo být lepší. Naprosto úžasné..
Tématicky fakt zajímavý film. Sice si nemyslím, že by se to v dané situace vyvíjelo tak extrémně (pokud by nedali do kupy skupinu vyloženě jednoduchých lidí), ale i tak na tom něco bude no.. Určitě stojí za podívaní, protože je to vlastně tak..každý dělá co musí.. I když chytrý člověk se tomu snaží předejít..
Jak už bylo řečeno, hodně individuálně vstřebatelný film.. Někomu to asi sedne a někdo nad tím mávne rukou.. Ale v podsttatě to určitě stojí za shlédnutí, je to relativně povedené..
Vyměřený čas (2011)
Hodně originální, čímž to má i hodně co do sebe.. Mohlo to být klidně ještě víc "dotažené", ale určitě stojí za to se na to podívat..
Neporazitelný: Vykoupení (2010)
Naprostá špička! Téměř dokonalé v každém směru.. Jeden z těch filmů, na který se dodívám a říkám si, že jsem doteď žil jen napůl..
Blitz (2011)
Nebyla to až taková show, ale správný film, se správným řešením.. Akorát ten Statham už začíná být "přeostřený".. Za chvilku to bude parodie..
Zdrojový kód (2011)
Rallye smrti 2 (video film) (2010)
Zpočátku jsem si říkal, jaká je to katastrofa, ale ve výsledku a s tím závěrem, úplně parádní. Nečekaně i šikovný scénář..
Secretariat (2010)
Vyloženě úžasný film. V zajetí rychlosti na koni..
Faster (2010)
Světová invaze (2011)
Maximálně akční a poutavý film, žádné zbytečné kecání, nebo nadměrné zamýšlení apod. Špičkový akční film, který se prostě povedl po všech stránkách.
Poslední vládce větru (2010)
To zabyde celkem líto. Nechybělo moc a bylo by to super. S touhle hudbou a dětskými herci to má nechutně laciný nádech..
Zlatý kompas (2007)
Na jednu stranu je to krásné, na druhou stranu v hlavní roli 12-ti letá holka a počítačově udělaný medvěd.. Ale jako show to je .. :-)
Mechanik zabiják (2011)
Doktor Smrt (TV film) (2010)
Dobrý člověk. Už aby se tam ti zasr..ní američani sami vyhladili..
Hačikó - příběh psa (2009)
Přemýšlím jestli jsem viděl lepší film. Něco úžasného..
Hotel snů: Srí Lanka (TV film) (2004)
Úplně pohodový film. Dost mně to překvapilo. A vyloženě nádherné prostředí a krajina.
Tisíc a jedna noc (TV seriál) (2006)
Srdce a duše (1993)
S R. Downeym je snad kazdy film, tak nejak v klidu..
Sky Fighters: Akce v oblacích (2005)
Ip Man (2008)
Kniha přežití (2010)
Nejlepší film v roce 2011, který jsem zatím viděl.. Ty procenta..nechápu.. I když je to dost specifický typ filmu.. Neocení to asi kde kdo..
Charlieho andílci: Na plný pecky (2003)
Habermannův mlýn (2010)
Ty války jsou nekonečný hnus.. Jinak film dobře natočený.. Povedlo se no..
Benga v záloze (2010)
Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997)
Chladný jako led (1991)
Černá labuť (2010)
Vánoční koleda (2009)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) (2005)
Rocky Balboa (2006)
Experiment (2010)