MiCM

MiCM

Michael -

okres Frýdek-Místek

19 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 9 11
    • 30.1.2012  19:37
    Vyměřený čas (2011)

Hodně originální, čímž to má i hodně co do sebe.. Mohlo to být klidně ještě víc "dotažené", ale určitě stojí za to se na to podívat..

• 6.9.2011  18:36
    Neporazitelný: Vykoupení (2010)

Naprostá špička! Téměř dokonalé v každém směru.. Jeden z těch filmů, na který se dodívám a říkám si, že jsem doteď žil jen napůl..

• 8.8.2011  18:41
    Blitz (2011)

Nebyla to až taková show, ale správný film, se správným řešením.. Akorát ten Statham už začíná být "přeostřený".. Za chvilku to bude parodie..

• 12.7.2011  20:27
    Zdrojový kód (2011)

Tak první polovina je kolosální brak, celé docela dobré.. Každopádně sem to ale po půlhodině málm vypnul, což teda dělám pár krát do roka a na filmy se dívám dost.. Mohl to být ještě jó lepší film, nebýt té první půlky a být ještě delšího závěru..

• 8.7.2011  12:53
    Rallye smrti 2 (video film) (2010)

Zpočátku jsem si říkal, jaká je to katastrofa, ale ve výsledku a s tím závěrem, úplně parádní. Nečekaně i šikovný scénář..

• 25.6.2011  18:31
    Secretariat (2010)

Vyloženě úžasný film. V zajetí rychlosti na koni..

• 9.6.2011  16:49
    Faster (2010)

Relativně jednoduchý děj, celkově přímočaré, v podstatě ale úplně parádní akční film. Nic tomu nechybělo ani nenadbývalo. Navíc ideální výběr herců i hudby.. V rámci žánru super..

• 14.4.2011  14:26
    Světová invaze (2011)

Maximálně akční a poutavý film, žádné zbytečné kecání, nebo nadměrné zamýšlení apod. Špičkový akční film, který se prostě povedl po všech stránkách.

• 12.4.2011  23:03
    Poslední vládce větru (2010)

To zabyde celkem líto. Nechybělo moc a bylo by to super. S touhle hudbou a dětskými herci to má nechutně laciný nádech..

• 9.4.2011  21:47
    Zlatý kompas (2007)

Na jednu stranu je to krásné, na druhou stranu v hlavní roli 12-ti letá holka a počítačově udělaný medvěd.. Ale jako show to je .. :-)

• 22.3.2011  00:31
    Mechanik zabiják (2011)

Není to nic s hlubší myšlenkou nebo tak, ale v rámci žánru je to hodně kvalitní. Tohle bych si dokázal představit jako vícedílný film, třeba v duchu Rambo/Rocky apod.. Má to lehce kultovní nádech.. Jako měl Kurýr 1, tam to akorát ty další díly spíš pohřbily, tady by se to i mohlo podařit..

• 15.3.2011  23:25
    Doktor Smrt (TV film) (2010)

Dobrý člověk. Už aby se tam ti zasr..ní američani sami vyhladili..

• 1.3.2011  22:59
    Hačikó - příběh psa (2009)

Přemýšlím jestli jsem viděl lepší film. Něco úžasného..

• 20.2.2011  13:59
    Hotel snů: Srí Lanka (TV film) (2004)

Úplně pohodový film. Dost mně to překvapilo. A vyloženě nádherné prostředí a krajina.

• 14.2.2011  17:52
    Tisíc a jedna noc (TV seriál) (2006)

Nejsem zastáncem telenovel, ale celkem show když se člověk podívá na data, kdy byly vloženy komentáře/hodnocení mnoha odpadů.. Z toho je krásně vidět, že hodnocení na stránkách CSFD je vlastně úplně k hovnu. Mnohem lepší by bylo tuhle kategorii úplně vypustit a nechat jen možnost vkládat komentáře. Chápu, že hodnocení asi bylo stavebním kamenem těchto stránek, ale bohužel se očividně naprosto minulo účinkem. Nechat čistě komentáře, tak to má úplně jinou úroveň.

• 5.2.2011  13:52
    Srdce a duše (1993)

S R. Downeym je snad kazdy film, tak nejak v klidu..

• 1.2.2011  20:21
    Sky Fighters: Akce v oblacích (2005)

Kolik je takhle natočených filmů? Něco úžasného.. To průměrné hodnocení nechápu.. Asi kdo není moc na letadla to tak neocení..ale ani to nechápu.. Špičkový film..

• 29.1.2011  20:47
    Ip Man (2008)

Tak to se fakt povedlo.. Ani jsem nevěděl, že japonci byli takoví šmejdi.. Podoba hlavní herce s reálným Yip Manem je taky úplně neuvěřitelná.. Fakt skvělý film o kung fu..

• 19.1.2011  22:12
    Kniha přežití (2010)

Nejlepší film v roce 2011, který jsem zatím viděl.. Ty procenta..nechápu.. I když je to dost specifický typ filmu.. Neocení to asi kde kdo..

• 16.1.2011  22:06
    Charlieho andílci: Na plný pecky (2003)

Je to sice trošku hovadina, ale zas jsou tam nějaké efetky, nějaká hudba, a na konci dobrý sestřih z natáčení.. Tak zas takové tragické jak to tady vypadá to není..

• 9.1.2011  00:47
    Habermannův mlýn (2010)

Ty války jsou nekonečný hnus.. Jinak film dobře natočený.. Povedlo se no..

• 6.1.2011  15:58
    Benga v záloze (2010)

Tak zase po dlouhé době hodně slušná komedie.. Místama fakt stylový film.. Je pravda, že scénář není žádná olympiáda, ale takové ty dílčí události, které moc nesouvisejí s hlavní dějovou linií jsou skoro geniální..

• 4.1.2011  19:23
    Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997)

Jeden z nejlepších českých filmů dodělaný do posledního detailu! Teď jsem to viděl po letech a je to opravdu tak.. Čumím na těch 26% a nestačím se divit jak se to stalo.. Asi nějaké davové šílenství..

• 4.1.2011  00:22
    Chladný jako led (1991)

Jeden z mála filmů, kde se jezdí na motorce..takže už tím je to pro mně zajímavé.. Nebýt pak občas nějakých stupidních zvuků a podobných nesmyslů, tak skoro kultovní film..

• 28.12.2010  18:35
    Černá labuť (2010)

Je to sice docela kvalitní, ale pro mně to není.. To jsou od D. Arofonskyho stále podobně pochmurné filmy, kterým stále něco chybí. Tady možná i přebývá. Navíc celkově trochu zmatené a poslední třetina už je vyloženě přeháňka..

• 21.12.2010  23:01
    Vánoční koleda (2009)

Tak to je dost šílený film. Je to sice povedené, ale hodina a čtvrt totálního masakru a 10 minut nějáké takové pohádky nakonec.. První kreslený horror co sem viděl. Takže vlastně nakonec dost jedinečný film.. :-)

• 14.12.2010  00:43
    Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) (2005)

Maximálně nápaditý a povedený seriál.. Ani moc nevadí, že jsou to totálně obšlehnutí přátelé.. Ten Barney je fakt nepřekonatelný! A dabovaný je paradoxně ještě lepší ..

• 4.12.2010  00:23
    Rocky Balboa (2006)

To je tak povedený a pro mně až film, to snad není ani možné.. Jak jsem to teď viděl z odstupem, tak si říkám, že to prostě nemohlo být lepší. Naprosto úžasné..

• 1.12.2010  02:04
    Experiment (2010)

Tématicky fakt zajímavý film. Sice si nemyslím, že by se to v dané situace vyvíjelo tak extrémně (pokud by nedali do kupy skupinu vyloženě jednoduchých lidí), ale i tak na tom něco bude no.. Určitě stojí za podívaní, protože je to vlastně tak..každý dělá co musí.. I když chytrý člověk se tomu snaží předejít..

• 27.11.2010  03:12
    Čtvrtý druh (2009)

Jak už bylo řečeno, hodně individuálně vstřebatelný film.. Někomu to asi sedne a někdo nad tím mávne rukou.. Ale v podsttatě to určitě stojí za shlédnutí, je to relativně povedené..

<< předchozí 1 2 3 4 6 9 11