Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Válečný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Jean Reno

Typický francouzský mafián drsně vYpadající avšak chovající se uplně normálně. Je taký jaký je a to se mi na něm líbí.

Bruce Willis

Bruce je prostě Bruce. Jeho role dělím na několik podsekcí. 1.) Drsná vezme maskáče a jde na věc ( Slzy slunce, smrtonosný past...) 2.) Komediální ( KId, můj soused zabiják....) 3.) záhadná (vyvolený, 12 opic)

Tom Hanks

I přes jeho nové filmy ve kterých je obvykle taky úžasný, já ho mám v paměti jako Foresta,Seržanta (zachrantě vojína Ryana), Viktora z terminálu a nebo jako trosečníka !!!!

Clint Eastwood

Herec : Jako herec se Clint proslavil především jako kowboj ( pro hrst dolarů, Hodný, zlý a ošklivý Pro pár dolarů navíc, Pověste je výš / Pověste je vysoko, Dva mezci pro slečnu Sáru / Dva mezci pro sestru Sáru) jako nasraný mariňák či vojín ( Kam orli nelétají, Kellyho hrdinové, Bojové nasazení) nebo jako stařík unavený životem který dokáže dojmout (.Million Dollar Baby,Gran Torino) celkově má podobný role jako John Wayn ! Režisér : Hlavně tedy Gran Torino, Million Dollar Baby,Bojové nasazení nebo Dopisy z Iwo Jimy.

Ricky Gervais

Chvilku si říkám jestli tohle není nejvtipnější herec na světě protože v kanclu to vypadalo jako by se choval zcela přirozeně což silně pochybuji že by byl jako DAVID brennt protože takový nemůže být prostě nikdo . Nejvíc mě taky dostávaj ty jeho tesáky vypadá jak upír když se směje no jo fakt :) ! Takže jeho hlášky na věčné časy !

Jack Nicholson

Já ho mám v paměti jako Willa Randalla z filmu vlk nebo jako Jack Torrance z osvícení a naposledy jako Warrena Schmidta .

Anthony Hopkins

známý jako především z filmů :Příliš vzdálený most / Vzdálený most, The Bunker (kde si zahrál Hitlera) .Mlčení jehňátek,Legenda o vášni,Na ostří nože,Srdce v Atlantidě,Beowulf, Hannibal nebo v moc zvláštním filmu Titus !

Sean Connery

nezapomenutelná osobnost. Nejvíce mě zaujal ve filmu: pahorek,past,Kuba,prvnírytíř,hon na ponorku,Indana jones 3,nejdelší den a taky spousta dalších rolí!

Ladislav Potměšil

Jo tohle je dobrej českej herec sice hrál v dost velkejch volovinách ale podle mě je dobrej.