Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Válečný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor

Oblíbení režiséři (10)

Ricky Gervais

Chvilku si říkám jestli tohle není nejvtipnější herec na světě protože v kanclu to vypadalo jako by se choval zcela přirozeně což silně pochybuji že by byl jako DAVID brennt protože takový nemůže být prostě nikdo . Nejvíc mě taky dostávaj ty jeho tesáky vypadá jak upír když se směje no jo fakt :) ! Takže jeho hlášky na věčné časy !

Clint Eastwood

Herec : Jako herec se Clint proslavil především jako kowboj ( pro hrst dolarů, Hodný, zlý a ošklivý Pro pár dolarů navíc, Pověste je výš / Pověste je vysoko, Dva mezci pro slečnu Sáru / Dva mezci pro sestru Sáru) jako nasraný mariňák či vojín ( Kam orli nelétají, Kellyho hrdinové, Bojové nasazení) nebo jako stařík unavený životem který dokáže dojmout (.Million Dollar Baby,Gran Torino) celkově má podobný role jako John Wayn ! Režisér : Hlavně tedy Gran Torino, Million Dollar Baby,Bojové nasazení nebo Dopisy z Iwo Jimy.

Oliver Stone

Ty jeho filmy o Vietnamu jsou naprosto sugestivně pojaté, skvělé , hluboko promyšlené a díky tomu se pro mě stává Oliver Stone nejlepším režisérem válečných filmů . SAlvador taky stojí za to vidět !!

George A. Romero

Můj nejoblíbenější režisér hororů a vynálezce univerzálního mrtvo-nemrtvého člověka ZOMBIE !