Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Al Pacino

Al Pacino je pro mě jednoduše naprostý herecký génius! A i když jsem člověk heterosexuálního zaměření, v některých snímcích jsem se do něj naprosto zamiloval. To charisma, to jak mluví, jak se v tom vyžívá, jak gestikuluje, bez ohledu na úlohu a poslání své role.. Dokonce bych řekl, že nikdo nehraje v tolika skvělých a vysoce hodnocených filmech jako on! Ale ono to nejspíš bude tak, že tam kde hraje to prostě zavání naprosto skvělou podívanou..co zavání, to prostě skvělá podívaná VŽDY JE!!! Samozřejmě díky němu! Těžko vyjmenovat jednu nebo dvě vrcholné role, to se prostě nedá, Al Pacino jich má tolik, že nelze opomenout ty ostatní.. Al Pacino neni člověk, a už vůbec ne herec, on je bůh! :-)

Robert De Niro

PAN herec, herec mnoha tváří, mnoha rolí, mnoha dokonale ztvárněných postav, člověk s charismatem na rozdávání... Gangster, šílenec,... Prostě ROBERT DE NIRO, asi není nutno k tomu dál cokoliv dodávat... Určitě jedna z největších postav z řad herců, kteří se kdy objevili ve filmu..

Jack Nicholson

Co říci k velkému Jackovi... Vždyť ho každý zná! Každá jeho role je zábavou, i když film není špičkový, Jack baví vždy. Vrcholné role: McMurphy (Přelet nad kukaččím hnízdem), Jack Torrance (Osvícení), Joker (Batman), Melvin Udall (Lepší už to nebude)

Brad Pitt

Vrcholné role ve filmech: Sedm, Interview s upírem, Babel, Podfu(c)k, Klub rváčů, 12 opic

Matt Damon

První film, který jsem s ním viděl, byl Dobrý Will Hunting a od té doby je jedním z mých nejoblíbenějších herců. Postupně jsem si pak oblíbil další jeho role a vyhledával další filmy s ním.. Vyvolávač deště, Dogma, Talentovaný pan Ripley, Skrytá identita, Dannyho parťáci - zde všude mou osobu bavil víc než dobře a proto má pevné místo v mé TOP TEN!

Kevin Spacey

Kevin Spacey se mi zaryl do mozku díky Americké kráse! To je pro mě jeho vrcholná role! Nicméně, on je všeobecně perfektní herec a každou svou postavu ztvárnil naprosto precizně. Těch několik minut v ´´Sedmičce´´ je nezapomenutelných. Dále exceluje ve snímcích:  Konkurenti, K-Pax, L.A.-přísně tajné, Život Davida Galea, Pošli to dál.

Edward Norton

Film, kterým si mě Edward Norton získal, je Kult hákového kříže!!! Norton zahraje prostě cokoliv! Rozmanitost jeho rolí mluví za vše. Ale nejde o rozmanitost, ale o herecké výkony... a ty jsou vždy perfektní!   Klub rváčů, Lid vs.Larry Flynt, 25.hodina, Prvotní strach, ...

Tom Hanks

Tom Hanks - to je pro mě hlavně Forrest Gump a Philadelphia. Další jeho skvělé role: Trosečník,  Zachraňte vojína Ryana,  Zelená míle,  Chyť mě,když to dokážeš.