Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Tom Hanks

Ve Forrestu Gumpovi hrál idiota tak, že bych mu i uvěřil, že má IQ 75. Čert vem, že ten film byl docela daleko od knížky, byl úžasný, a Tom Hanks byl jeho nejlepší částí. Vlastně si nedovedu vybavit jediný film, kde by Tom Hanks nehrál skvěle, ale Forrest Gump stojí o stupínek výš.

Jim Carrey

Jim Carrey umí excelentně zahrát jak role komické (Já, mé druhé já a Irena) tak naprosto vážné (Věčný svit neposkvrněné mysli), a proto si zaslouží můj obdiv.

Johnny Depp

Role šílenců mu naprosto sedí a perfektně je umí, miloval jsem ho v sérii Pirátů z Kkaribiku a okamžitě jsem poznal jeho pohyby hlavy a styl v Alence v říši divů. Střihoruký Edward byl taky, řekněme, jiný než ostatní, a Johnny Depp se jeho role zhostil velice dobře.

Alan Alda

Výborný herec, který mi vryl do paměti Hawkeyho Pierce na celý život. Jeho, Magaret Houlihanovou a Radara O'Reillyho nikdy nezapomenu.

Jason Statham

Chlap s tváří drsňáka, kterého objevili náhodou, jak prodává kradené věci na ulici v Londýně nebo kde, a hned ho obsadili do dnes již kultovního filmu Sbal prachy a vypadni. Vždycky hraje drsné chlapy a vždycky je hraje velmi dobře.

Clive Owen

Na první pohled méně drsný než Jason Statham, na druhý pohled nesrovnatelně drsnější. Získal si mě ve filmu Potomci lidí.

Časové pásmo bylo změněno