Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

To snad ani nepotřebuje okomentovat. Prostě super seriál a navíc prvotřídní český dabing.

Chůva k pohledání

Chůva k pohledání (1993)

Hlášky od začátku do konce a každý díl má nějaký děj. Pro mě jeden z nejlepších seriálů.

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009)

Tahle rodinka nemá chybu. Starostlivá máma, pohodář táta, flegmatik starší syn, snaživá a věčně odmítnutá dcera, podivín mladší syn. Opravdu hodně povedený. Největší hláška zazněla: ,,Bricku, tys mu dal čokoládu?" ,,Když jsem mu jí dal, začal po ní vrnět." (šlo o Brickovo kamaráda, který si hrál na kočku → nějaká psychická porucha) :-D

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Musím říct, že je to opravdu dost dobrej seriál. Akční, hororový, vtipný... pořád se něco děje a rozhodně se u toho nenudim.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Skvělý rodinný seriál plný srandy a bezvadných lidí.

Dallas

Dallas (2012)

Oživení Dallasu je opravdu dobré, nad moje očekávání dokonce ještě lepší. Seriál je podle mě nepředvídatelný, což oceňuji. Intriky, hádky, nečekané zvraty, překvapení; nadruhou stranu ke konci seriálu přichází rozuzlení, pochopení, odpuštění a pak..... opět nečekaný konec série. Samozřejmě staří dobří herci a pak také mladí noví sympaťáci. Taky chválím málodílné série. Musím opravdu hodnotit za 4 hvězdy.

Comeback

Comeback (2008)

Asi nejlepší český seriál a další jeden z mých oblíbených.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Začal jsem to sledovat na COOLu a je to fakt skvělej seriál. Výborná zápletka, výborní herci, výborný hlášky. Žádnej díl se opravdu nenudíte.

Nové trable staré Christine

Nové trable staré Christine (2006)

Jsou tam fakt dobrý hlášky. Všechny postavy jsou tam jedinečný a něco osobitého prezentujou. Stará Christine a její brácha jsou opravdu úžasný.

Kriminálka Miami

Kriminálka Miami (2002)

Líbí se mi, jak vždycky tak nějak logicky a chytře s nějakýma těma "čachry-machry" na všechno přijdou a vypátraji. A navíc tam hrajou lidi sympaťáci.