Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (803)

plakát

Godzilla (1954) 

Naprosto skvělá jízda obřího maskota (píšu s respektem, jelikož mít na sobě stokilový oblek nebyla určitě sranda), který devastuje městečko a okolí postavené z dětských hraček - vážně, skvělé praktické efekty. V tu dobu tu musela být bomba.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dexter Morgan a jeho temný společník a kodex. Geniální seriál, který od roku 06 boří očekávaní diváků. A to se stalo i u mě. Původních osm sérií jsem zhlédl na posezení a žiju z nich ještě dneska. Neskutečný zážitek a formát, který se těžko bude opakovat. Proto jsem přistupoval k další sérii po osmy letech s malým očekáváním. To se málokdy povede. A hle, povedlo se. Nová krev zaujala a nalákala. Bohužel poslední díl chtěl šokovat a díky tomu to šlo do kopru. Ale bez toho finálního dílu to jako celek nemá chybu.

plakát

Indiana Jones a Chrám zkázy (1984) 

O trochu horší než jednička, přesto stále dokonalá jízda. Jako malý capart jsem ze záběrů z chrámu měl noční můry, což se nedivím. Nyní po znovu zhlédnutí mám pocit, že dvojce nedali takovou lásku, jako prvotině. I tak Indy nemá chybu, ani uječená bloncka a Prcek.

plakát

Ruiny (2008) 

Rozhodně lepší béčko, než některé počiny stejného druhu na prima cool večer. Nic od toho nečekejte a vlastně nic nedostanete.

plakát

Nine (2009) 

Tak nějak jsem nepochopil, na co se dívám. Příběhově nezajímavé, písničky nic moc... Hlavní postava krutě nesympatická. Mám pocit, že režisér nebo sám Daniel D. Lewis chtěli pouze nahnat do svého projektu známé herečky, spoře je obléknout a plazit se po nich. Pokud to byl záměr, tak se to splnilo.

plakát

Tarzan a jeho družka (1934) 

Velkolepé, na tu dobu napínavé, dobře natočené. Vážně si s tím vyhráli a Jane neměla chybu.

plakát

Villains (2019) 

Nebýt to okořeněné humorem, tak to asi lehce zapadne. Díky tomu dostal příběh jiný nádech a já se bavil a užil jsem si celý creepy příběh dvou zločinců, kteří narazí v lese na fakt podivné lidi. Spokojenost.

plakát

Jen na skok (2022) 

Téma, které mám rád. Průběh a finále, které vlastně kvituji a není tak standardní, jak by se mohlo zdát. Přesto, abych dal více hvězd, chybělo mi více informací a vysvětlení. Kde jsou ty časy, kdy Hugh Bonneville hrál sympaťáka v seriálu Panství Downton nebo v Paddingtonu...

plakát

Tři mušketýři 2 (1974) 

On to je více méně stále první díl, jen rozdělen na dva. Takže všechny kvality jedničky jsou i zde. V rámci daného žánru to nemá jednoduše chybu.

plakát

Tři mušketýři (1973) 

V rámci zpracovaných adaptací (a i těch seriálových) asi to nejlepší, co kdy vzniklo. Je to zábavné, dobrodružné (v tom pravém slova smyslu), dynamické a nápadité. Kvanta známých, skvělých herců a hravě si dokážu představit, že si film dám jednou ročně.