Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Policajti z centra (2012) (seriál) odpad!

Tak jsem se těšil na krimi seriál na ČT, ale to co jsem viděl nemělo snad s krimi seriálem nic společného. Chvilkama jsem měl pocit, že se dívám na VKV nebo Ordinaci v růž. zahradě. Herecké výkony mizerné, scénář a dialogy mimo realitu. To snad už nikdo neumí natočit pořádnou kriminálku ach jo.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Po shlédnutí musím konstatovat není to špatné, sice o něco slabčí než LOTR, ale komu se libíl LOTR tak je to srdcová záležitost a vidět to musí.

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

Asi zatím nejlepší pohádka z letošních svátků. 2 hvězdy za exteriéry a herecké obsazení. Ale jinak nechápu proč vůbec takové pohádky točí, v podstatě jde jen o to vykrást všechny možné pohádky a splácnout to dohromady a čekat co to udělá. Mám takový povit, že pohádky točí jen proto, aby měli herci práci.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Na novou pohádku jsme se těšili, ale tohle přece nemá obdoby to co dnes jsou schopni dát do TV. Taková nuda, herecké výkony, scénář vše děs a hrůza. Ta nejhorší studiová pohádka z 80 let je 100x lepší.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Vydání takového díla by mělo být snad trestné. Pouhý tahák na lidi dle jména svého předchůdce. Kam se poděl film. kumšt toto je parodie na všechno ve stylu hodně krve, a mrtvol a on si nikdo ničeho nevšimne. Obsazení hrůza až tedy na Rona Perlmana. Scénař ten byl asi vytvořen za jedno odpoledne, a kvalitní hudební doprovod je ta tam. Kdyby do kin dali orig. Barba Conana po nějakym remake tak udělají lépe. uffff

plakát

Nebojsa (1988) 

Pamatuji si jako dítě, kdy jsem byl na této pohádce v kině a na svou dobu byla až neuvěřitelně strašidelná. Na dnešní dobu si stále drží vysokou úroveň a současné pohádky ji nesahají ani po kotníky. Je vidět, že dříve nebyly počítače a takové triky a šlo to, chtělo to, ale nápad a představivost. Především herecký výkon je také výborný, kdy nyní herci vše hrají jak z automatu na brazilskou telenovelu.

plakát

Čarovné dědictví (1985) 

Stará dobrá česká pohádka, když jsme zjistili, že ji dávají v TV tak jsme si zpravili náladu po dávce ,,Micimutrů,, :-)) a jiných moderních rádoby pohádkách, proto 4 hvězdy.

plakát

Micimutr (2011) 

Dávám dvě hvězdy a to jen a pouze za začátek a draka, tato pohádka má konec hned na začátku. Stále jsme čekali co bude a bude a nejednou konec. Zcela nepochopitlné propojení s přítomností. Nebýt Bartošky,Dejdara a Šafránkové tak je to odpad. Opět další pohádka, kterou už vidět nechci a za poslední roky jich už je................

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Hlavní role herečky Vágnerové je opravdu hrozná. Herecký výkon hodný na pouť, nikoliv do TV seriálu. Scénař a dialogy jsou také opět úsměvné, v ČR již asi nežije žádný scénarista, který by byl schopen napsat něco originálního. Téma originální je, čerpat je také z čeho, ale někdo by měl trochu studovat systém policejní práce, zvyky, mluvu apod. Jako plus hodnotím odklon od amerických kriminálek N.Y. ČR byla vždy velmoc kriminálek kde je mjr. Kalaš apod.

plakát

Černá smrt (2010) 

Po dlouhé době, zajímavý scénář. Napínavé, místy až moc brutální ale v zásadě pěkná podívaná.