Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Mrtvá nevěsta Tima Burtona

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005)

Mírně morbidní poetická pohádka s ponurou atmosférou. Hudba Dannyho Elfmana je výborná a konec filmu mě dojal. Krásně propracovaná vizuální stránka.

Harry Potter a Kámen mudrců

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

Můj nejoblíbenější díl z Harryho pottera. Příjemný, hezky pohádkový. Přes extrémní délku vás děj vtáhne do děje, že uteče jako voda. Mám moc ráda knižní předlohu a jsem ráda, že se povedlo její převedení na filmové plátno. Úžasná hudba od Johnna Williemse.

Hledá se Nemo

Hledá se Nemo (2003)

Špičková animace, skvělý dabing, krásný příběh, fascinující podmořský svět, na němž je super to, že jednotliví mořští živočichové nejen odpovídají těm skutečným, ale dokonce se i tak chovaj! Jedno podívání nestačí...Měl bys plavat, měl bys plavat!

Má mě rád, nemá mě rád

Má mě rád, nemá mě rád (2010)

,,Někdo je namalovaný na papíře, nebo na plátně či dřevě. Ale čas od času potkáš někoho jehož barvy nezachytíš a tomu se nikdy nic nevyrovná." Tak na tenhle film se můžu dívat znovu a znovu. Příběh, odehrávájící se ze dvou pohledů, přesto je vždy spojovala láska. Opravdu vynikající citlivý příběh, který vás hned vtáhne do děje a zanechá úsměv na tváři. Film nám tu zanechává dřívější krásu mládeže, která nebyla tak zkažená jako dnešní.