Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Indián (2022) 

Bitva v každém z nás je bitva mezi dvěma vlky. Jeden je zlý a ten druhý je hodný. Staré, ale za to stále aktuální, hezké Indiánské pořekadlo. Velice fajn duchovně založený film, který nepochopí "Ti" jenž v sobě krmí Vlka zlého (nechť Váš skalp visí na nejbližším totemu). Co se týče obsazení-Fajnové, příběh-příjemný. Indián si zaslouží minimálně 50% ale tolika lidí zde nebude. Za mě plný počet.

plakát

Interstellar (2014) 

Tož za mě velice zdařilý snímek. Já ten film hltal až do doby kdy přiletěli tou červí dírou, a Metjú se dostal do reálný budoucnosti. Tam jsem to tak nějak přestal vnímat a těšil se na závěrečné titulky.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Jedna předloha, dvě vize. Tak tohle se taky dalo, srovnávat se to sice s původním Džumanži nedá, ale konečně někdo k táboráku přinesl elektrickou kytaru a zabrnkal na dobré struny. Také pěkně pojatá vize a film díky hereckému obsazení je koukatelný a srandovní. Pobaví při zimním večeru celou rodinu.

plakát

Geostorm: Globální nebezpečí (2017) 

Jediný, kdo umí se vší poctou zachránit svět je Brůs Vilis, Jó, kdyby si to Žérard nerozmyslel a zůstal tam, by byla větší sranda, ale slíbil to té malé a potřeboval se vobejmout s bráchou. Herecké obsazení bylo fajn ale co se týče katastrof? Katastrofa, furt nějaký hádky a ještě tolik politiky. Předpokládám že scénář byl psán během cesty autobusem z bodu A do bodu Bé.

plakát

Hráči se smrtí (2017) 

Takový nudný remejk, připomínající hraní na španělku s nylonovejma strunama. Netrpělivě jsem čekal kdy stařík Satrlend té bandě doktůrkům zavzpomíná svoji zkušenost se svojí klinickou smrtí, ale bohužel nejspíš uštědřil velkou ztrátu paměti. Film je dosti nezáživný při kterém jsem se přistihl s prstem v nose, a čekal až si budu moct zhlédnout závěrečné titulky.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Tak jsem čekal a čekal, kdy všechny ty intouše zmasakruje a bude si kreslit na stěnu jejich krví zvířátka. A pak mi docvaklo, že je to fajnová povídačka k táborovému ohni, kdy dozní písně Wabiho Daňka, dojí se poslední buřt a načne se poslední basa piva. Fajnově pojatá intelektuální hypotéza o Hajlendrovi, který mírumilovně kráčí světem. Prostě takový příjemný film na který se člověk vydrží koukat až do konce.

plakát

Bright (2017) 

Vila Smise mám rád, ale jak by to vypadalo kdyby se po Mordoru pohyboval černý hobit a po jeho boku Modrej avatar. Tady mu to museli vynahradit, aby si taky mohl zamávat světelným klackem a poslat k čertu nějakýho Elfa. Taková lehce podprůměrná pohádka vo votravnejch Vílách, diskriminovanejch Orcích a zlupřejících Elfech. Nápad celkem dobrej, který zaujme převážně mladistvé ze základních škol.

plakát

Muž taiči (2013) 

Vzhledem k tomu, že to byl Kýnův první režírovaný film, tak u mě se trefil. Pěkný příběh o východní filozofii a její síle Čhi. Ztvárnil zde vítězstvím znaveného týpka, který hledal smrt až ji našel ve 30 ti kilogramovému, zato životu odhodlanému poslíčkovi. Film se bude líbit převážně těm lidem, kteří jsou spřaženi s východním učením.

plakát

Čistá duše (2001) 

Jednoznačně super film. Až se mi z toho zapotily vobě voka.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Po dlouhé době film, který se mi líbil. Akorát dělaný pro fantasty jako jsem já. Sice nemusim romantiku typu tvajlajt sága, ale tu předčilo kouzlo Assasínsky-blejdových zabijáků s rodinou zálesácky vypadající smečky nasranejch Jorkšírů. Za mě 5 *ček.