Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (62)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tak jsem se k tomu konečně dostal, je pravdou, že jsem to neviděl v kině, ale doma. Stejně tak jako Pána prstenů. Musím říci, že zážitek, ať už jsem to viděl jen doma, byl naprosto parádní a Peter Jackson zase ukázal že umí. Nemůžu hodnotit pod 5 hvězdiček. Protože je to naprosto geniální a úžásné. Pán prstenů jsou snad jedny z mých nejoblíbenějších filmů a tím se stal právě teď i Hobit: Neočekávaná cesta. Těším se na další pokračování. Dostal jsem to, co jsem čekal a myslím, že nejsem jedinný, bylo to naprosto perfektní. Prostě se toho nemůžu vynachválit. Oproti Pánu prstenů: Společenstvu, Dvou věží a Návratu krále, zde narazíte na více humoru.

plakát

Potomci lidí (2006) 

Film mě neskutečně zaujal svým dějem. Dokázal mě u toho držet od začátku až do konce a to díky skvělému provedení a negativním pohledem na budoucnost. Film jsem viděl zhruba 3x a musím říct, že mě nikdy neomrzel. Počítám s tím, že se na to v brzké době opět podívám. Škoda, že není více takových filmů, které zobrazují negativní budoucnost lidí, jejich zoufalost a snahu o vrácení všeho dění do normálu. Pro mě číslo 1 ve svém žánru.

plakát

Storm Warning (2007) 

Tak dlouho jsem ten film odmítal dokud jsem si ho prostě nepustil. Pak jsem zjistil, že jsem udělal chybu, protože mně film mile překvapil a dostal jsem opět svojí dávku oblíbeného žánru. Začátek se poměrně táhne, ale to není žádná vážná věc, provedené je to dobře a nápad to byl dobrý. V některých chvílích se dá i jednoduše zjistit co se ve filmu bude dál dít. Víceméně krev tam nechyběla a byl to poměrně slušný hixploitation.

plakát

Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) 

Díval jsem se prvních 20 minut a pak jsem to musel vypnout. Je to snad nejhorší díl ze série Wrong Turn. Předchozí 4 díly jsou naprostá parádička oproti tomuhle. Děj je strašný a o maskách ani nemluvím, i já bych si dokázal udělat lepší. Stejně tak efekty. Doufám, že další díl po tomhle už nevznikne, protože tímhle to totálně zazdili. A jestli tohle má být horor tak já jsem asi Obelix. Nuda, nuda, nudaa.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

A dokolečka dokola, pořád si budou stěžovat, že se jim to nelíbí. Stejně jako Okara musím film doporučit. Stále nechápu co se Vám všem ostatním na filmu tolik nelíbí. Z 3D kina v CČM jsem odcházel s úsměvem na tváři a taktéž moji dva kamarádi. Nemůžu si stěžovat ani na předchozí díl Afterlife, protože jak tam, tak i tady byli efekty naprosto parádní a děj navazoval také. Také mě zajímá jedna věc a to ta, jestli se dočkáme dalšího pokračování. Milla Jovovich byla opět skvělá, stejně tak ostatní herci, ale Milla je prostě Milla. Takže asi tak, měli by jste si na to ještě zajít do kina, dokud máte šanci, protože je to fakt super! A mimo to, byl jsem mile překvapen co všechno se ve fimu objevilo za potvůrky.

plakát

Cabin Fever (2002) 

Super! Opravdu parádně jsem se bavil. :-D Myslím, že se jedná o celkem slušnou komedii s hororovými prvky.

plakát

11-11-11 (2011) 

Nepochopím jak tento člověk mohl natočit SAW, který se mi líbil ve všech směrech. Protože tohle se mu opravdu nepovedlo. Nuda, nuda a opět zase nuda. Nemá to žádnou náplň která by dokázala lidi pořádně zaujmout a připoutat k židli. Musím dát nízké hodnocení, jelikož se mi film opravdu nelíbil. A jak tak koukám, nejsem jediný.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Opět velká vlna haterů jak je na CSFD zvykem. Kazí celkové hodnocení filmu a to mě docela mrzí, protože ten film byl naprosto parádní, efekty a děj ani nemluvím. Herecké obsazení je skvělé a z Rihanny jsem měl celkově dobrý pocit, dodávala tomu šťávu. Doporučuji!

plakát

Chata v horách (2012) 

Ze začátku jsem přemýšlel jestli se náhodou nedívám na špatný film. Protože mi to trochu přišlo jako komedie, tedy alespoň mě. Ale pak, když začalo jít do tuhého tak jsem dostal parádní porci krve! MEGA PORCI! Aneb určitě nedoporučuji osobám, kteří nemají rádi krev.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Tak přesně tento díl považuji za díl čtvrtý. Proč? Někteří ví. Společně s prvními třemi díly se jedná o naprosto super komedii, kde je ten nejlepší výběr herců jaký snad kdy mohl být. (Výběr roštěnek byl taktéž skvělý). Btw. Zaslouží si to určitě více než jen 78%, které mi na takový film přijdou opravdu málo. "I like the Twilight books. New Moon is my favorite."