Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (28)

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

Nemám slov. Přesně tak se mnou film zamával. A myslím, že žádný komentář, který bych zde zanechal nedokáže popsat moje pocity ze sledování. PS : Jeden z mála filmů kdy jsem ještě po skončení titulků nebyl schopen jej vypnout. Naposledy se mi to stalo u 12 opic :)

plakát

Štvanec (2003) 

Bůh řekl Abrahámovi : "Zabij syna!!" Po dnešním shlédnutí musím své hodnocení zvednout ze 3* na 4. Skvělý film, z výbornou atmosférou. Tommy Lee Jones jako starý, unavený muž je excelentní a Benicio Del Toro, jako pošahaný voják nemá chybu. Mám rád tento film. Záběry přírody, souboje muž proti muži kde není o krev nouze. A výtečný Johhny Cash :)

plakát

Batman a Robin (1997) odpad!

Viděl sem to jednou jedinkrát a stačilo. Žádna síla na světě mě už nepřinutí si to zopakovat

plakát

Univerzální voják: Zpět v akci (1999) odpad!

Nikdy jsem to nedokoukal. Prostě sem neměl sílu. Zkoušel jsem tomu dát asi 3x šanci ale prostě to nešlo.

plakát

Univerzální voják (1992) 

Klasika na, které jsem vyrůstal. V té době se mi to strašně líbilo a i dnes se na to rád podívám.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Po dlouhých 12-ti letech se vrací policajt, který je vždy ve špatnou chvíli na špatném místě. Po ohlášení vzniku tohoto filmu sem se bál a očekával nejhorší. Výsledek pro mě byl milým překvapením. Willis a Long se skvěle doplňují. Parádní akční scény. Jen se nemohu ubránit dojmu, že tomu něco chybí. Ano John nefuckuje, nekouří a nemiluje Holly. Jednou větou říkám : Film se mi líbil rád se na něj kdykoliv podívám a nezetracuji ho jako něco co nemělo vzniknout. Ale Die Hard 5 a 6 bych si raději odpustil.

plakát

Smrtonosná past 3 (1995) 

Jak je možný že se něco takovího stane šlověku 3x?? Dokonalá ukázka toho jak mají vznikat pokračování. Kromě Smrtonosné zbraně jsem nepoznal tak skvěle vyrovnanou sérii. Bruce Willis je frajer jako vždy a Samuel L. Jackson jako černý parták nemá chybu a do toho Jeremy Irons jako terorista, který se chce pomstít za smrt bratra. Nebo ne?? :)

plakát

Smrtonosná past 2 (1990) 

John McClane je zpět. A já nemůžu jinak než opět za 5. Akce, hlášky, akce, akce. Renny Harlin se vytáhl a natočil jedno z těch lepších pokračování. Sice zmizelo kouzlo uvěřitelnosti prvního dílu, ale pořád velmi nadprůměrný film.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Kdysi dávno ještě v dobách základní školy se mě někdo zeptal kolikrát jsem viděl tento skvost. Odpověděl jsem že 10x. Jenom, zněla reakce okolí. Tak jsem dodal, že sice 10x, ale v jeden den :) Po skončení jsem přetočil pásek VHS opět na začátek a jelo se znova. A já se nemohl nabažit skvéleho Alana Rickmana, Bruce WIllise v životní roli, skvělé režie a neutuchající nonstop akce. Pokud bych měl v životě vidět už jen jeden film byl by to právě tento.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Při prvním shlédnutí jsem měl co dělat, abych vůbec dokoukal. Ale rozhodl jsem se dát Dudeovi ještě jednu šanci a teprve na podruhé jsem si ho vychutnal. Výborná komedie, skvělý soundtrack, nezapomenutlené scény a Jeff Bridges v kultovní roli. Počítám že při dalším zkouknutí půjde moje hodnocení ještě o hvězdičku nahoru :)