Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Hanna (2011) 

Super akční nářez se super akčně laděným zvukovým doprovodem. I když jsem teda trochu postrádal nějakou hlubší myšlenku, díky čemuž je celkový dojem tak trochu bezduchý. Ale co. Sednout, koukat, nepřemejšlet :) 5*

plakát

Bílá stuha (2009) 

Příběh popisuje několik kriminálních činů spáchaných na jedné předválečné vesnici. Ale to je vedlejší. Hlavní je naprosto dokonale ztvárněná surová atmosféra doby dětství našich babiček. Doby, kdy synové ctili své otce, doby kdy mít zájem o děvče znamenalo léta pokory a dvoření se. Doby, kdy se slova jako vražda, nebo znásilnění nikdo neodvážil vyslovit nahlas…

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

První příběh 80%. Druhý 70%. Třetí(začínající na začátku) také 70%. Když si ale vzpomenu na modré oči Alexis Bledel, nemůžu dát celkově jinak než 80%.

plakát

Na doraz (2010) 

Robert Downey Jr. společně se Zachem Galifianakisem vlastnící lékařský předpis na marihuanu v hlavní roli, legrační masturbující pes a rodící manželka na druhé straně států. Vypadá to jako základ pro dobrou komedii - ano, ale bohužel jenom ten základ a nic víc. Z filmu je cítit spousta nevyužitého potencálu. 60%

plakát

Baby Blues (2008) 

No nevím no...nejde říct, že vždy film doplácí na nejhoršího herce/herečku. Bohužel v tomto žánru to asi platí, protože divák musí hercům role uveřit, jinak z hororu pomalu vzniká komedie(i když třeba jenom v některých scénách) a celková atmosféra se vytrácí. Nezlobte se na mě, ale dvěma důležitým dětským výkonům ve vedlejší roli uvěřit prostě nejde...

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Lehce nadprůměrný survival, který dolů sráží řada nelogičností a za vlasy dost přitažená druhá půlka filmu. I přesto jsem se ale dobře bavil.

plakát

Želvy Ninja (1987) (seriál) 

Donatelo fialová, Leonardo modrá, Michaelangelo oranžová a Rafaelo červená. Tohle znát byla za mého dětství povinnost :)

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

"Vánek nádherně voněl, byl plný slunce a divoké trávy..." "...té nejsladší vůně na světě" V podobně sladce najivním nádechu se nese celý film, který se dokonce i mě, nesympatizantovi romantických slaďáren, svou jednoduchostí dostal pod kůži.

plakát

The Runaways (2010) 

Film o rocku, drogách, chlastu a jedné, pro mě až do teď neznáme, skupině 80.let. Chytlavý příběh, dobrý soundtrack a moje oblíbená Dakota Fanning. Doporučuji.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Konečně nový český (mini)seriál, na který se dá koukat. Navíc se u jeho sledování dá pěkně odreagovat od každodenních starostí života. Řekl bych, že role hercům padnou jak ušité, hlavně panu Vetchému. Jenom se bojím, aby seriál nešel s kvalitou dolů natahováním o další díly.