Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Iron Man

Iron Man (2008)

Co to je za plecháče? Tak to jsem si pomyslel dřív než jsem se podíval... Ještě ten Downey mě celkem dlouho odrazoval a nakonec, když jsem shlédl, tak jsem chtěl víc, o moc víc :)

Iron Man 2

Iron Man 2 (2010)

Prostě paráda. Další plecháč :) Dvojka možná lepší jak jednička. Škoda že Sam Rockwell nedostal nějakýho lepšího záporáka. A tak mě napadá, jak by ten Ironman vypadal teď, kdyby ho hral Sam (byl v užším hledáčku)

Iron Man 3

Iron Man 3 (2013)

Já budu spokojený s každým kusem Marvelu. Ale tohle bylo takvý ,, A co bylo dál'' Moc novýho nebylo. Jo padouši, technologie, ale moc to děj neměnilo. Akorát ty hlášky byli fakt od Blacka dobrý :)

Captain America: První Avenger

Captain America: První Avenger (2011)

Americká komixová ikona. Bál jsem se toho, ale nakonec jsem se toho nemohl nabažit. Nechápu CSFD lidi, za tak nízký hodnocení. Teď už to možná všichni ví jak to je. Ale čekat na Buckyho (ne)konec bylo dost nervy drásající, když člověk věděl, že to přijít musí...

Thor

Thor (2011)

Já to tenkrát vůbec neznal ten Marvel, myslím tím, jako pořádně. Nějaký bůh, jak to sakra může fungovat. A ono to fungovalo perfektně :)

Thor: Temný svět

Thor: Temný svět (2013)

Proč by člověk jako já měl druhé Thora hodnotit špatně... dostal jsem jako fanda, to co jsem chtěl, a to jsem se toho bál :)

Avengers

Avengers (2012)

Všichni dohromady, tak to je pecka.... Marvel ví, jak krmit lidi.... a já se nechám krmit rád :) škoda jen, že mají prodaná práva, ještě by to chtělo Spidermana a Wolverina... Snad to někdy klapne :) Ale dalších postav je tam určitě škoda, že tam nemohli být. Ještě bych tam chtěl Ant-mana, Wasp, Falcona a další. Možná by toho bylo až dost :) no uvidíme :)

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

Film je krásně odpočinkový, odlehčený, a plný skvělé hudby. Děj nebyl nijak složitý, ale to vůbec nic neznamenalo. Stejně nakonec film zanechal řadu otázek... jo a ve 3D snad poprvé naprostá spokojenost :)