Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (55)

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Surové drama, které až strašidelně připomíná realitu někerých měst v ČR

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

"Remember this name", protože tohle je špička kterou jen tak něco nepřekoná.

plakát

La Vida Loca (2008) 

Jeden z nejlepších dokumentů co jsem viděl * * * * *

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Nejsem si jistý, zda byl předlohou nějaký comics, nebo jestli to Bekmambetov nějak zbastlil sám. Každopádně zajímavý počin jak přilákat přihlouplou americkou mládež na akční film a trochu je přiučit historii. Příjde mi to jako sponzorované americkým ministerstvem školství, které se snaží všemi možnými prostředky informovat obézní děcka o jakémsi minulém prezidentovi. Dějově samozřejmě úplná zhovadilost, dávám pár bodíků za akční scénu.

plakát

Méďa (2012) 

Scénka s kokainem vejde do dějin :-)

plakát

Lidice (2011) 

Velice emotivní drama od začátku do konce. Seděl jsem v kině a od půlky se potil jako prase, lapal po dechu a intenzivně vnímal každý okamžik co se odehrával na plátně. Chlap jako hora sedící vedle mě ke konci filmu brečel jako želva a když se rozsvítily světla a lidé začali odcházet, bylo to jako když skončil pohřeb. Člověk by slyšel i spadnutí špendlíku na koberec, taková tam byla atmosféra. Mě osobně se obrovsky líbilo, umíme takové filmy točit. Ještě dnes se nemohu zbavit dojmu, že mé všední "problémy" vlastně vůbec nic neznamenají...

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Inteligentně promyšlená msta nasraného otce a manžela. Hodně dobrý thriller, jedna hvězdička dolů za hloupý konec (mě se nelíbil, někomu možná bude). Při proslovu Clyde Sheltona: "I'm gonna pull the whole thing down. I'm gonna bring the whole fuckin' diseased, corrupt temple down on your head. It's gonna be biblical." mi běhal mráz po zádech.

plakát

Avatar (2009) 

Viděl jsem to včera a ještě dneska ráno, když jsem jel tramvají, jsem byl srdcem na Pandoře. Tohle není film, ale umělecké dílo! Myslel jsem, že neudržím ~160 minut v kuse pozornost, ale nakonec jsem ani na vteřinu nespustil oči z nádherné krajiny plné svítících rostlin, blikající trávy, modravých liján a poletujících květů. Všechno je tak detailně realistické, že snad věřím tomu, že někde Pandora existuje a obrovský rozpočet byl utracen jen za to, aby tam přemístili celý štáb. Rozhodně na to jdu znovu, nejlépe do IMAXu, zamiloval jsem se totiž do Neytiri.