Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

"Blood, sometimes it sets my teeth on edge. Other times, it helps me control the chaos." Tak tohle je jedna z vět, kterou nás Dexter Morgan, soudní znalec - specialista na krev, přivítá ve svém světě. Světě plném vražd a krve, ale také plném sluníčka a rozpáleného písku, kde za zvuku samby páchá a řeší vraždy... Po shlédnutí první várky dvanácti dílů člověk snad ani nemohl doufat, že druhá série bude tak dobrá. Není. Druhá série je totiž ještě lepší! Ano, napětí v každém díle se dá krájet a čekání na další episodu je nekonečně dlouhé! (Nutno podotknout, že scénáristická stávka se naštěstí seriálu Dexter nedotkla). Přidejme k tomu fantastickou hudbu Daniela Lichta a na světě je dílo s velkým D. Opravdu nevím co bych vytknul, tudíž - 100%_________Po třech episodách ze třetí série prostě nemám slov. Dokonalost sama. To čekání je zničující!

Studio 60

Studio 60 (2006)

Nekompromisních 5 hvězd za největší seriálový zážitek všech dob. Vedle Dextera, stojí Studio 60 na pomyslném vrcholu mého žebříčku seriálů. 22 dílů, skvělé podívané, kde se Vám představí parta výborných herců, kteří týden co týden připravují komediální show. Matty skutečně vystihl v komentáři všechno, takže další slova jsou zbytečná. Kdo neviděl, neuvěří. 100%!

Californication

Californication (2007)

Skvělý, skvělý, skvělý! Něco podobnýho jsem hledal a nečekal jsem, že to přijde tak rychle. 12x30 min = cca 6 hodin výborný zábavy s Hankam Moodym. Mým seriálovým "hrdinou" byl vždy Barney Stinson z How I Met Your Mother, časy se však mění, zaslechl jsem taky něco o tom, že Barney je gay a bylo načase najít si nového hrdinu. Naštěstí je tady Hank, neotřelý, rázný, nevychovaný, ... ženy milující spisovatel, který se s nikým nepáře, jak už nám to ukázal Hugh Laurie v seriálu Dr. House. David Duchovny svojí roli hraje na jedničku a můžeme se jen těšit na druhou sérii. "Wine is fine, but whiskey is quicker." 95%

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

1. série - naprostá dokonalost, další série jsou však pouhou továrnou na peníze. Pokud bude i pátá série, uberu ještě jednu hvězdu!