Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (81)

plakát

Batman (2022) 

Pro mě za poslední dobu nejnutnější Batman. Nudný příběh snažící se dohnat atmosférou, ale ta to neutahne. Dost jsem bojoval se spánkem

plakát

V nemilosti (2021) 

Rozhodně to patří k tomu nejlepšímu, co jsem na Netflixu viděl.

plakát

Rédl - Děs (2018) (epizoda) 

Rozhodně seriálová událost. Výborné herecké výkony všech, neuvěřitelná atmosféra a dobové reálie.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Vzhledem k těm kecům okolo a špatným komentářů ("protože je to české, tak jsme bychom to to my samozřejmě udělali celé jinak a líp") a vzhledem k tomu, že to je to pro mě nejlepší pohádka za posledních 5 let, tak nelze než dát plné hodnocení. Dlouho jsem se tak dobře nezasmál a hlavně tam ti herci opravdu hráli.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

DiCaprio začíná fušovat Čaku Norisovi do řemesla-nevěřím tomu, že by Čak už patřil do starého železa, tohle byla jeho role. Co se týče různých návrhů na ceny za herectví-nemyslím si, že hledění do dálky a prochrochtání a se filmem je nějaký výkon. Kdo si tady zaslouží cenu, je jednoznačně Hardys. Jinak film výborný.

plakát

Tři bratři (2014) 

Parádní pohádka, spíš by se mělo říkat muzikál, protože v pohádce se skoro nemluví. To je pro mě asi jediná výtka-na zpívání bych mírně ubral, ale ústřední písničky perfektní, což se dalo čekat. Překvapí velmi kvalitní obsazení i malých rolí a filmové triky. Pohádka má místy skoro hororový nádech, ale děti se bavily a evidentně jim to nevadilo-asi bylo dobře dávkováno. Myslím, že není třeba rozebírat, jestli jsou to tři pohádky nebo jedna-příběh krásně běží, vše zapadá, děti jsou nadšené a rodiče se přiblble usmívají. Pro mě parádně odvedené filmové řemeslo plné laskavosti Svěráka staršího. Smekám pánové.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Průměrný film(***+), po kterém za dva roky neštěkne ani pes a zapadne mezi hromadu komiksblábolů, ve kterých se už za chvilku ani nikdo nevyzná. Nulové herectví, s příběhem přiběhl scénáristův kluk ze školky a i ty akční scény jsou vlastně na jedno brdo. Kdyby byl film postavený tak, jako jediná auto/útěková scéna s S.L.Jacksonem tak bylo na co koukat. Prostě už nikdo neumí udělat dobrý akční film. Myslím, že komiksů už bylo dost.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Takový trochu lepší průměr. Zbytečně dlouhé, dvacetkrát namířená zbraň : "Mám Tě!" a zase nic je už únavné. Film zvedá komediální postava dobře zahraná J.Deppem i když už to začíná být u něj trochu jednotvárné (ale pořád ještě to baví).

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Pěkný kus příběhu i když o ne moc sympatickém hrdinovi filmu. Příběh je stokrát omílaný boj s větrnými mlýny, ale s velmi dobrými hereckými výkony. Neskutečný J.Leto.

plakát

Ona (2013) 

Takové horší čtyři hvězdy. Začátek fajn a když se člověk včas probudil na konci, tak konec docela zajímavej.