Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (275)

plakát

Love, Death & Robots - Za souhvězdím orla (2019) (epizoda) 

Krásná animace, fakt se mi dost líbila (až na ztvárnění hlavní hrdinky, když už není blond). Příběh plný sexu a otázek. Nejvíc mě však zasáhlo procitnutí hlavního hrdiny. Takový příval deprese a beznaděje jsem tedy nečekala. Dost to se mnou otřáslo, proto dávám plný počet.

plakát

Love, Death & Robots - Požírač duší (2019) (epizoda) 

Trochu mi to nádechem připomínalo Castelvanii (seriál), ale nestihlo se to pořádně rozjet. Za tu scénku s číčami, to má ode mě jednu hvězdu navíc.

plakát

Love, Death & Robots - Obleky (2019) (epizoda) 

Animace byla taková trhaná, dobře se mi na to nekoukalo. Nápad zajímavý, takový by mohl být Starship troopers po 50 letech :D

plakát

Love, Death & Robots - Svědectví (2019) (epizoda) 

Příběh mě moc neoslovil, moc tam ani nebyl. Co se týká animace podařená, ale připadalo mi, že je to celé klasicky natočené a pak tam bylo přidáno pár instagramových filtrů, takže si z toho na zadek nesedám.

plakát

Love, Death & Robots - Tři roboti (2019) (epizoda) 

Hodně podařený komediální filmeček, jen by tam mohlo být ještě trochu víc vtipných hlášek. Pro milovníky koček je tenhle díl povinnost :D Hlavně, když při koukání vám jeden kočičí subjekt leží v klíně.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Klasická Marvelovka, barevná, vtipná, akční podívaná v novém světě. Trošku mě u ní překvapil smutnější začátek, který ale umožnil pochopit některé pohnutky Star-Lorda. Ve výsledku se mi film, líbil, i když se v ději a jeho mystice doslova ztrácím. Vlastně ani teď pořádně nechápu, kdo byl hlavní záporák, jak se tam objevil, proč to všechno dělal a tak. Bude to ale asi tím, že jako většina diváků prostě nejsem znalec komiksů. Díky strážcům jsem ale získala nové oblíbené Marvelovské hrdiny, tím je bezpochyb mýval Rocket a stromek Groot.

plakát

Moon (2009) 

Netušila jsem, co od tohoto filmu očekávat. Zda půjde o děsivý horor nebo psychologické drama. Ve výsledku mě překvapilo, že se jedná o realistické drama, kde hlavní úlohu velmi dobře ztvárnil Sam Rockwell. Sice byl děj většinou předvídatelný na míle daleko, ale aspoň atmosféra, taky díky robotovi, byla velmi zajímavá.

Časové pásmo bylo změněno