Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Robert De Niro

Už od 70. let všem dokazuje, jaký je to fenomén. Scorsesi věděl, koho si vybrat jako svoje herecké eso a právě v jeho filmech zářil nejvýrazněji. Škoda jenom, že spousta lidí ho má už dnes zafixovaného jenom jako fotra lotra. 

Jack Nicholson

Provařený Hollywoodský veterán, jehož Jack Torrance vstoupil do dějin. 

Al Pacino

Životní role Miguel Corleone a desítky dalších skvostných postav a kreací ... Carlito Brigante, John Milton, Serpico, Tony Montana ... ten chlap se pro to prostě narodil

Arnold Schwarzenegger

Nepřekonatelný král akčních filmů. "Anythink left for us? - Just bodies!" A kdo o něm tvrdí že neumí hrát je jenom zapšklej buzík !

Daniel Day-Lewis

Ten svoje role nehraje, ale doslova žije. Jeho poslední role - Butcher z Gangů a Daniel Plainview z Až na krev se vymykají lidskému chápání. Skutečně mistrovské herectví.

Louis de Funès

Geniální komik, který září v jediných francouzských filmech, na které jsem schopen koukat. Sám si ale nejsem jistý, zdali by tady neměl figurovat ještě František Filipovský

Tom Sizemore

Herec převážně vedlejších rolí, kterých se ale zhostí pokaždé perfektně. Nejpamátnější zřejmě v Zachraňte vojína Rayena a v Nelítostném souboji.

Eli Wallach

Nepřekonatelný padouch Calvera a hlavně ten "ošklivý" Tuco !

Michael Fassbender

Moc dlouho na Hollywoodské scéně nefiguruje, ale kde hrál, tam neskutečně zaválel.