Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Obsahy (8)

Cryo

Cryo (2022)

V podzemním zařízení se probouzí z kryospánku pět vědců se ztrátou paměti a vůbec netuší, jak se jmenují, nebo jak dlouho spali. Brzy si uvědomí, že nic není, jak se zdá a napětí mezi nimi roste. Mají vyjít na povrh a možná zemřít, nebo raději přijít na to, proč zde jsou právě oni.

WarHunt

WarHunt (2022)

Děj filmu se odehrává v roce 1945, kdy americké letadlo ztrácí kontrolu po střetu s rojem tajemného peří a havaruje za nepřátelskou linií uprostřed německého Černého lesa. Major Johnson (Mickey Rourke) vysílá skupinu vojáků na záchrannou misi, aby získali tajný materiál, který letadlo převáželo. Vojáci se pod vedením seržanta Brewera (Robert Knepper) spolu s nově přiděleným tajemným Walshem (Jackson Rathbone) vydávají hluboko do lesa hledat místo havárie. Brzy objevují mrtvá těla nacistů, kteří patrně jak se domnívají, pátrají po stejném letadle. Sami se v lese neustále točí v bludném kruhu a začíná boj o zdravý rozum a přežití.

Dark Encounter

Dark Encounter (2019)

Jeden rok po záhadném zmizení osmileté dívky se setkáváme s její truchlící rodinou, když se vracejí domů z jejího vzpomínkového obřadu v jejich malém městě. Později toho večera se v nedalekém lese objeví podivná světla a rodina je vystavena nevysvětlitelně podivnému jevu, který ji otřásá až do morku kostí. Zdá se, že původem světel jsou návštěvníci z jiného světa, kteří zdánlivě terorizují rodinu, opak je však pravdou.

Donekonečna

Donekonečna (2017)

Dva bratři se vracejí do komunity (kultu), kde prožili část svého dětství a odkud před deseti lety odešli. Na místě zjišťují, že lidé v komunitě nestárnou a svým podivínstvím jim stále dávají najevo, že zde není vše v pořádku, jak na první pohled vypadá. Oba bratři se i přes rozdílné názory a pohledy na celou komunitu z místa nakonec rozhodnou odjet...

Terminus

Terminus (2015)

Hlavní postava David Chamberlain (Jai Koutrae) ztratil svou ženu i přesto, že jí daroval svou ledvinu. Při jedné cestě z hospody díky spadlému meteoritu havaruje. Tento meteorit ze záhy ukáže jako mimozemský lék na válkou sužovaný svět spějící k nevyhnutelnému jadernému holocaustu.

Gabbar is Back

Gabbar is Back (2015)

Přišel o svou milovanou ženu a sám málem zemřel. Bere proto zákon do vlastních rukou. Hlavní hrdina Akshay Kumar, který si říká Gabbar, hledá a vraždí nejzkorumpovanější úředníky a policisty. Při honbě za spravedlností se k němu přidávají hlavně studenti a snaží se tak změnit celou indickou společnost a vymýtit úplatkářství.

Parallels

Parallels (2015)

Sourozenci Ronan (Mark Hapka) a Beatrix (Jessica Rothe) při hledání svého otce narazí na tajemnou budovu, která je vstupní branou do nekonečných paralelních (alternativních) světů naší země. Tajemná budova ve stejných časových intervalech cestuje alternativními světy, kde mohou potkat sami sebe...

Kluk od vedle

Kluk od vedle (2015)

Hlavní představitelka, učitelka literatury Claire Petersonová (Jennifer Lopez), žije sama se synem po odloučení od manžela, který ji podváděl. Manžel (John Corbett) se zoufale snaží přes svého syna navrátit pohodu do vztahu a vrátit se tak ke své stále ještě ženě. Ta se ovšem nemůže svými pohledy odpoutat od synovce svého souseda Noaha (Ryan Guzman), který se stává dobrým kamarádem syna i samotné Claire. Události však naberou rychlý spád, když mu jednoho večera podlehne a stráví s ním noc...

Reklama