Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (34)

plakát

Správní chlapi (2016) 

Rozhodně jsem podle hodnocení čekala více. Absolutně mě zklamalo tempo filmu. Ne, že by film sám o sobě byl špatný, ale jeho sledování mi přišlo jako 6 hodinové utrpení, kdy po každém (dobrém) vtipu nebo hlášce čekáte 45 minut na další... nekonečné... znova už nikdy nechci vidět.

plakát

Drsňačky (2013) 

Bože! Někteří tady píšou, že se smáli! Ptám se čemu? Že je něco trapné, znamená to automaticky, že je to vtipné? To snad ne! Miluju Sandru, ale zbytečnější film jsem snad neviděla. Melissa McCarthy je akorát k politování. Ale taky není vtipná. Sandra nějakým zvláštně zvráceným způsobem paroduje sama sebe, ale bohužel si vybrala scény, které vypadaly jako parodie už tam, kde se měly brát vážně... nuda nuda, šeď šeď. Na konci jsem si k tomu zapnula počítač a četla zprávy a bavila se líp... Ta jedna hvězdička je pro Sandru a Melissu v jiných filmech, prostě ze sentimentu.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Tak trochu jiná romance. Pat se vrací z léčebny do domu rodičů a snaží se srovnat s tím, že ho opustila žena a čeká, že když udělá (po svém) všechno správně, manželka se vrátí, všechno se spraví a budou žít šťastně až do smrti. No jo, ale jak dát ženě vědět, když máte zákaz se přiblížit :). A tady se na scénu dostává Tiffany s nabídkou, že doručí manželce dopis s vysvětlením... ale něco za něco, Pat musí tančit jak ona píská :). Ty tři hvězdičky dávám jenom kvůli Jennifer Lawrence (jinak bych dala 4). Viděla jsem ji už v pár filmech a mám z ní ten dojem, že to prostě ani nehraje. Ten oscar mi přijde neadekvátní... Ale Bradleymu to asi neva, když už s ní jde do čtvrtého filmu...

plakát

Bezvadíkyještěprosím (2010) 

Hned na začátek chci podotknout, že jsem fanda HIMYM. Četla jsem tady ty recenze, kdy ostatní pořád poukazují na podobnost s HIMYM a teď když jsem ten film viděla... nee, tohle je totiž docela nuda. To označení komedie mi v tomhle případě přijde taky dost zavádějící :). Příběh Sama, který se potácí životem a neví, co si počít a jednoho dne se začne starat o kluka z metra (fakt dojemné, chudák malej :)). Pak se seznámí s dívkou (klasika) jménem Mississippi (vážně Mississippi?! Josh už by ty bagety neměl hulit, když píše :))) a povídá si s nejlepší kamarádkou (nemocnou, jak jinak). Josh tlačí jako scénarista dost na pilu...

plakát

RocknRolla (2008) 

A nejvíc bodů získává... Tom Hardy :)

plakát

Špión (2015) 

Zcela otevřeně musím přiznat, že jsem se toho trochu bála. Tudíž možná tím, že jsem neměla přehnaná očekávání je mé hodnocení poměrně vysoké. Když jsem naposledy viděla Melissa McCarthy v akci, bylo to v ukázkách na "Drsňačky". Ten film jsem díky tomu nikdy neviděla (nevím, jestli je to dobře nebo špatně). Vzhledem k nedostatku čehokoli jiného, jsem tedy velmi obezřetně přistoupila ke sledování tohoto bondího filmu. A až na ty části, kdy se Melissa snaží "hrát" Drsňačku to fakt ujde :)). Jude Law je jako alergický agent prostě k sežrání a i Statham se konečně našel :))). Klasika z toho pravděpodobně nikdy nebude, ale v televizi na to ráda mrknu ;)

plakát

Mimoni (2015) 

Kdyby film skončil po prvních 15 minutách, dala bych více hvězdiček. Kdyby mi byly dva, dala bych více hvězdiček. Kdybych měla jedno oko a zálibu v modrých lacláčích, dala bych více hvězdiček. Kdybych měla žloutenku, dala bych více hvězdiček. Kdybych byla zaměstnavatel se sebevražednými sklony, dala bych více hvězdiček. A hádejte co, nejsem ani jedno z toho. Takže sorry, mimoni, ale je to totálně mimo.

plakát

Muž, který se mi líbí (1969) 

Úžasný Bebel, skvělá Annie. Belmondo by určitě ani nemusel křičet, že hoří hotel, aby si získal pozornost :)), ale film mi přišel dost nevyvážený. Začátek mě chytil, chtěla jsem vědět jak se setkání dvou "osamělých" Francouzů v Americe vyvine. Road movie přes Ameriku mělo taky něco do sebe, i když pro mě to byla ta slabší část. A závěr... do poslední chvíle jsem se neuměla rozhodnout, jestli je to opravdu polepšený lhář nebo je to zase jen součást jeho šarmu. Výborná tečka, napětí do poslední chvíle.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Já bych řekla, že letos bude konečně Arnold nominovaný na Oscara! Tak přirozený projev se jen tak nevidí, 30 let a už takhle pochytil jak přirozeně splynout s ostatníma "lidma". Boží úsměv!!!! :))). Je to borec! Vážně, fandím mu. Pořád je frajer a super terminátor! A těm, kteří tady napadají odklon od původního žánru, bych chtěla vzkázat, že to je holt vývoj. Než aby série stála za houby a vykrádala se, radši ať se to "trochu" posune. Pořád lepší je smát se s tvůrci než se smát tvůrcům a to bych řekla, se tady povedlo.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Celý ten nápad se dvěma světy... super! Vizuální stránku hodnotím na více hvězdiček, ale dost se mi v hodnocení bije příběh, celková motivace postav a no... logika :))). Nějak nechápu, proč ten chudák z druhého světa, čekal 10 let na zázrak a do té doby neudělal nic pro to, aby zjistil jestli jeho životní láska žije a pak bez problémů "projde" do prvního, lepšího světa a zajde si na taneček do společné kavárny... Tomu klukovi bych to ještě věřila (chvílema, fakt tam musel scénárista hodit pauzu 10 let?), ale nechápu proč se ona z ničeho nic začne zajímat o divného chlápka, který se extrémně potí :)). A ten "logický" zvrat na závěr, který vyřešil jak můžou zůstat "hrdinové" spolu? To byl hodně velký joke na závěr, fakt silný kafe! Dvojčata?! Už nic neříkám... :)))