Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

V tomto případě kritiky rozhodně nelžou... člověk si řekne, srát na scénář (opravdu hloupý, mimochodem), alespoň se tam budou mezi sebou ti kokoti hodně mlátit a poteče tam krev. Omyl, bitky tu skoro vůbec nejsou... celkově asi 10 minut (a to nejspíš přeháním), navíc choreografie tu není žádná, takže borci se mezi sebou mlátí jak dva ožralové na vesnické diskotéce. Kellan Lutz se může směle postavit vedle Taylora Lautnera, co se (pokusu o) herectví týče... tihle dva musí pocházet ze stejného vrhu - strašně se snaží, ale kde nic tu nic. Jediné plus (a hvězda) za kozy a full frontaly všeobecně... a to si vemte, jak ubohý tenhle film musí být, když se dává za tohle jedna hvězdička.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrné a snadno zaměnitelné akční béčko,které se mění v akční céčko vždy,když se na plátně objeví ovarová hlava Kellan Lutz (takže vlastně pořád).Ten už dokáza nevyniknout v tolika filmech a ani tady to není vyjímka.Existuje přitom spousta béčkových hvězd,jejichž vrcholem hereckého výraziva není póza pracově zvaná průjem.Jak už to tak bývá,zachránit to nedokáže ani hvězdná berlička v podobě Samuela L.Jacksona a tak jediným kladem je tu a tam nahá Katia Winter,na kterou se dá aspoň koukat...20% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čakal som večší odapad a bol som milo prekvapený. Tento film ma aj niekoľko pozitív, tak napr. Keller Lutz. Emmet ano TEN Emmet, čiernovlasý, vymakaný upir ( po Taylerovy a Nikky tretia najobľúbenejšia postava z Twilightu ) jednoducho zabil. Keby ze neviem ze to je on, ani ho nespoznám. Blonďák, emočne disponovaný, no neni o čom. Zahral, pobil sa , zabil a to všetko za doprovodu jeho nabitej postavy. Ďalšia vec za ktorú ma tento film plus je krv. Je jej tam veľa, stále a nevyzerá tak umelo ako napr. v Centrionovi. Pôsobilo to na mna dost realisticky. Ďalej .... dej? no ... nič moc, klasika ale prekvapila ma pekne na konci rozuzlená zápletka. To som fakt nečakal. Ešte spomeniem uja Jacksona ktorému tieto "ja som tu pán a som ten najhorši" ulohy sedia. A posledné plus tohto filmu : porno. Či už Kate Winter, ktorá tam bola skoro stále nahá ( aj keď na druhej strane, je to velmi pekná žena, myslim komplexne, teda aj tvár aj telo ) alebo feriš zábavky s Asiatkami či dokonca bloďavá šľapka odchádzajúca z jeho postele. Bolo sa načo pozerať. A minus : Keď som videl v hercoch napísanu Ninu Dobrev, povedal som si, že to cchem vidieť. Predsa veď je pekná, možno ju ukážu aj v inej polohe ako v UD. Žiaľ. Nina hrala do kopy 5 minút v úvodnej scene. A raz sa objavila vo flashbacku. No nemal som slov na to. To ma sklamalo. Keby mal film lepšiu choreografiu, o stupeň lepší scenár a menej zbytočných, nikde dej neposúvajúcich scén, mohla to byť pekna podívaná. Takto len veeeeľmi slabé 3 z 5. uvažoval som aj nad 2 z 5 ... ale výkon Kellera a realistické spracovanie zranení a krvy ( a Katie ) ma presvečilo že aj keď slabé ale predsa : 3 z 5 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto filmu je ústřední téma soubojů - duely zkrátka nebaví a jsou odsouvány na druhou kolej. Záporák nemá pořádný charakter. A zbytek je už zajeté klišé - hrdina se zaplete do nějaké konspirace a nakonec hru zboří tím, že je zkrátka výjimečný. Jedno malé plus za docela překvapivý vývoj děje, rovnou ve dvou případech, z nichž jedna je konečná pointa. Jinak? Absolutně žádný zázrak. 30% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť nejsem vysazený vůči násilí ve filmech, ale čeho je moc toho je příliš. Když jsou souboje v aréně ještě navíc primitivní, nudné a strašně jednoduché, tak se v podstatě není na co dívat. Jelikož film s názvem aréna by měl být právě o těch soubojích v aréně. Děj... tak o tom nemá cenu se vůbec bavit. Akční céčko jak se patří. A v podstatě jediná věc, která tu stojí za zmínku, je docela pěkná Katia Winter, která se nebojí odhalit své tělo v plné parádě. 35% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)

Reklama

Reklama