Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Nejspíš jsem naivní, ale věřím, že v sobě má kousek Střihorukého Edwarda, Gilberta Grapea, Ed Wooda i kapitána Jacka Sparrowa.

Keanu Reeves

Neo … a taky John Constantine. Ten, který by mohl jediným pohledem rozpustit arktický ledovec ... nebo zmrazit tekoucí lávu - kdyby chtěl. Co dodat. Můj vztah k němu nemůže změnit žádná událost v jeho osobním životě ani v jeho kariéře. Prožil už si leccos … můžu mu jenom přát štěstí, nic víc.

Jean-Paul Belmondo

Vždycky jsem byla přesvědčená, že ve většině svých rolí hraje alespoň zčásti sám sebe - a vždycky jsem mu fandila.

Bruce Lee

Nikdy bych se neodvážila tvrdit, že patřil k nejlepším hercům. Ale byl výjimečnou osobností s velice nezávislou - a nejspíš i s neobyčejně paličatou a prudkou povahou, s velkými ideály a s nezdolnou vůlí … bojovníkem, který byl pevně rozhodnutý uskutečnit své sny a nikdy se nevzdal - bojovníkem, kterého dokázala porazit jedině smrt.

Jake Gyllenhaal

Podmanivý úsměv a oči, z jejichž hloubky mívám závrať. Může být kým chce ... Pro mě je asi nejvíc "Donnie Darko" a kovboj od "Zkrocené hory". Taky "Mariňák", Samův věrný brácha ze snímku "Bratři" - a pochopitelně i kapitán Colter Stevens ze "Zdrojového kódu" ... A třeba i "Princ z Persie", protože právě tady prokázal, že s přehledem obstojí i jako akční hrdina.

Leonardo DiCaprio

Chlápek s pronikavým pohledem, kterého nelze přehlédnout. Mé sympatie si získával postupně - ale nikdy mě nemusel přesvědčovat o svých hereckých kvalitách. Jeho výrazný talent se naplno projevil už ve snímcích "Život jednoho chlapce“ ("Dospívání po americku“) a "Co žere Gilberta Grapea“. Má můj respekt - a těším se na každé další setkání.

Benedict Cumberbatch

Ani zdaleka nemůžu říct, že bych viděla všechna televizní a filmová zpracování příběhů velkého detektiva, který se kdysi zrodil z pera Sira Arthura Conana Doyla. Přesto jsem si naprosto jistá, že Sherlock Holmes OPRAVDU ožil až v nezaměnitelném podání Benedicta Cumberbatcha, aby si jako excentrický génius a zároveň svým způsobem outsider bez zjevné námahy přivlastnil jedenadvacáté století.